Napi LikeMég nincs 2 éves, de úgy énekel, hogy nem hiszel a fülednek!...

Még nincs 2 éves, de úgy énekel, hogy nem hiszel a fülednek! – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy kétéves gyerek, legtöbb esetben még épp, hogy egész mondatokban beszél, de akad olyan is, aki ebben a korban alig pár szót ismer és használ. Főleg az utóbbi időben egyre gyakoribb azon gyerekek száma, akik kétéves korukra még alig gügyögnek.

2-eves-enekel

Felmérések szerint sokat számít, hogy a gyerek mennyire ingergazdag környezetben nevelkedik, mennyi szín-, íz- és hanghatás éri. Az is sokat számít, hogy mennyit foglalkoznak egy gyerekkel, mennyire figyelnek oda rá, tanítják mondókákra, mesélnek-e, játszanak-e vele eleget.

A zene sokat segít a fejlődésben, könnyebbé teszi a társadalmi beilleszkedést, az érvényesülést. A kétéves körüli kislány az alábbi videóban hihetetlenül tehetséges, szinte beszédhiba nélkül folyékonyan énekel, végigénekli az ABC betűit, és több műfajból ismer dalokat. Emellett pedig nem szégyenlős, válaszol, ha kérdezik, és a kamerától sem ijed meg.

Az éneklés mellett pedig még a táncban is kifejezetten tehetséges, ritmikusan és változatosan mozog, dallamnak megfelelően. Szülei minden bizonnyal nagyon büszkék rá.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek