A színész annyira szereti a feleségét, hogy titokban tartotta előtte agydaganatát, hogy ne ijessze meg őt.

Amikor Mark Ruffalo felesége, Sunrise Coigney, első gyermeküket várta, Mark Ruffalo egy napon furcsa álomból ébredt. Azt álmodta, hogy agydaganata van. Egy CT-vizsgálat után azonban kiderült, hogy nem csak álom volt: valóban dió nagyságú daganat volt a bal füle mögött. Ruffalo nem akarta megijeszteni a feleségét, különösen, amíg terhes volt, ezért úgy döntött, titokban tartja a dolgot, és egyedül néz szembe a betegséggel.

De azt a gondolatot, hogy a fiának esetleg apa nélkül kell felnőnie, sehogy sem tudta elviselni, ezért készített egy videófelvételt önmagáról születendő gyermekének. „Biztos voltam benne, hogy meg fogok halni.” – mondta a színész egy interjúban. „Készítettem a fiamnak egy videófelvételt, akkorra, amikor elég idős lesz hozzá, hogy megérthesse. Csak annyit akartam mondani, hogy ez vagyok én.”

Miután hetekig tartotta magában a titkot, a színész végül megosztotta a hírt szeretteivel. Mindez egy héttel azután történt, hogy fiuk, Keen, megszületett.

Néhány héttel később megműtötték, és a műtét után a színész bal arca teljesen lebénult. Nehéz időszak volt ez a számára, és igyekezett kerülni az embereket. Amikor a karrierje éppen a csúcson volt, elrejtőzött a világ elől, és azon gondolkodott, vajon képes lesz-e a teste újra normálisan működni, és egyáltalán folytathatja-e a színészkedést. Szerencsére teljesen felépült, és hamarosan a karrierjében is újra a csúcson lehetett. De ami a legcsodálatosabb a történetében, az a két évtizede tartó stabil házassága.

Sunrise már akkor ismerte a most 53 éves színészt, amikor még szinte semmije nem volt. Mark szinte azonnal tudta, hogy feleségül akarja venni őt, attól a pillanattól fogva, hogy megismerkedtek egy közös barátjuk révén. “Nem hiszem, hogy (a barátom) azt akarta, hogy találkozzunk.” – mesélte nevetve a színész. „De amint megláttam őt, azt mondtam magamnak: feleségül fogom venni ezt a lányt.” Ekkoriban még nem volt mit felajánlania a nőnek önmagán kívül. „Amikor megismertem, először azt mondta: Nincs jogosítványod, nincs hitelkártyád. Mi a baj veled? Egy átalakított garázsban éltem, és ő ott volt velem. Hitt bennem. Azt mondta, tudja, hogy nagyszerű színész vagyok. Mondtam neki, hogy de hiszen nem is nagyon látott még játszani. Mire ő azt mondta: Egyszerűen csak tudom.”

Három év után, 2000-ben végül összeházasodtak, és készen álltak rá, hogy együtt új életet kezdjenek. Ruffalo, aki a szerénységéről volt ismert, készen állt rá, hogy erős és egészséges kapcsolatot építsen feleségével. Nem sokkal később a házaspárnak három gyereke született: Keen, Bella Noche és Odette. De nemcsak Mark volt teljesen elkötelezett a kapcsolat mellett.

Sunrise nem bánta, hogy szünetet kell tartania színészi karrierjében, és egy interjúban azt mondta: „Egy nő egyszer azt mondta nekem: Tudod, Sunrise, mindig kapsz egy második esélyt a karriered során, de soha nem kapsz második esélyt a gyerekeiddel.” Természetesen, mint minden kapcsolaton, voltak nehéz idők is, de együtt ezeket is átvészelték.

„A kapcsolatunk/házasságunk/barátságunk Sunnyval folyamatosan változik és növekszik.” – mondta Ruffalo egy interjúban. „Őszintén szólva voltak benne nehézségek, hiányosságok, de volt öröm, tanulás és fejlődés is.” Ruffalo azt mondta, úgy gondol a házasságára, mint egy kertre, amiről folyamatosan gondoskodni kell. „Tisztelni kell, vigyázni kell rá, táplálni kell. Meg kell győződni róla, hogy mindenki elég „napfényt” kap.”

Úgy tűnik, Mark Ruffalo valóban megtalálta a tökéletes társat, akivel átvészelheti a viharokat, és akivel közösen ünnepelheti az örömteli pillanatokat.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.