Energiaátvonulások az év minden periódusában előfordulhatnak, mégis az egyik legjobb energiahullám az, amely egy új évet hoz. Példánknak okáért, az elkövetkezendő időszakban pont egy ilyen energiaátvonulással fogunk találkozni. Ezek az energiák illő módon fogják búcsúztatni a 2019-es évet és felkészítenek a 2020-as év fogadására.

Ezek az energiák lassacskán fognak felépülni az előttünk álló december folyamán, így előfordulhat, hogy többször is azon kapjuk magunkat, hogy nem igazán találjuk a helyünket. Ezek az energiák meglehetősen magukkal ragadóak lesznek, és ha nem leszünk hajlandóak kihasználni ezeket az energiaáramlatokat, akkor elég gyorsan maguk alá temethetnek.

Ha érzékenyebb vagy az ilyen fajta energiaváltozásokra, akkor már most érzékelheted, hogy a napok kezdenek kissé másak lenni, mint eddig. Amint elkezdesz alkalmazkodni ezekhez a változó energiákhoz, a belső lényed új erőre kap, és könnyedebben adaptálódsz az újév kínálta lehetőségekhez.

2020-ban a legfőbb feladatunk az lesz, hogy felülkerekedjünk mindazokon a dolgokon, amelyek az óévben visszatartottak az igazi kibontakozásunktól.

A Forever Conscious asztrológiai szakértői is hasonlóképpen vélekednek az előttünk álló újévről:

A 2020-as évnek nem feltétlen kell arról szólnia, hogy átverekedjük magunkat a sötétebb periódusokon, sőt inkább arra kell törekednünk, hogy felülkerekedjünk ezeken. Ez az év arról kell szóljon, hogy oly magasra juttassunk el önmagunkat, ahol a sötétség árnyai már meg sem közelíthetnek.

A sötétség már túl nehéz ahhoz, hogy az újév energetikai mezejébe bekerüljön, ezért el kell engednünk és inkább arra kell fókuszálnunk, hogy harmóniába kerüljünk a bolygóval és a világegyetemmel. Ha visszatekintünk a 2019-es évre és kiértékeljük azt, akkor érteni fogjuk, hogy mely dolgokat kell végérvényesen magunk mögött hagynunk.

A következő pár hétben szabadítsd fel önmagad ezektől a terhektől és dobj el minden olyan dolgot magadtól, amely meggátolhatná azt, hogy megkönnyebbülve lépj át a 2020-as évbe.

Ne ijedj meg, ha elsőre nehéznek tűnik az elengedés, mert még bőven van időd addig, míg az újév bekopogtat. A világegyetem energiái folyamatosan azon vannak, hogy segítsenek ezen az úton, és rövid időn belül a dolgok visszakerülnek a normális kerékvágásba.

Szerinted mi vár ránk 2020-ban? Lehet, hogy végre valóban mellénk állnak az energiák és végre tényleg egy szuper év elé nézünk?

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.