Ilyen hatással lesz az életedre a Merkúr retrográd mozgása.

Ma, március 5-én a Merkúr bolygó retrográd mozgásba kezd a Halak jegyében, és egészen a hónap 28. napjáig így is marad. Ha kíváncsi vagy, hogy ennek milyen hatással lesz a csillagjegyek életére nézve, akkor olvasd el az alábbi összeállítást.

Kos

Ebben az időszakban szinte minden esetben a szívedre fogsz hallgatni. Engedd, hogy az életedet az intuíció határozza meg, ennek alapján szinte mindig jó döntéseket fogsz meghozni. Ha egyedül élsz, használd ki ezt az időszakot, és tedd azt, amit igazán szeretsz.

Bika

Figyelj jobban a magánéletedre, és törekedj arra, hogy az elintézetlen, lezáratlan dolgoknak véget vess, és ezáltal új életet kezdhess. Ideje a szíved szavára hallgatnod, ami mindig igazat mond.

Ikrek

Az elmúlt időszakban szakmailag sokat fejlődtél, rengeteg jó ötleted van, amit kamatoztatni tudsz a munkahelyeden, ezért ügyesen, visszafogottan közöld a főnököddel azokat. Légy felelősségteljesebb.

Rák

Élj tudatosabban, bízz jobban a megérzéseidben. Most lehetőséged lesz arra, hogy a múltadat végleg magad mögött hagyd, ezzel lezárva egy olyan folyamatot, amely sok szenvedést eredményezett eddig az életedben.

Oroszlán

A csillagok most arra ösztönöznek, hogy az életedben bekövetkezett eseményekből vond le a következtetéseket, vizsgáld meg azt, hogy miért szakadtak meg bizonyos emberi kapcsolataid. Próbálj meg érzelmileg feltöltődni.

Szűz

Az emberi kapcsolataid kerülnek a figyelem középpontjába. Megoldódhatnak most a múltad miatt keletkezett problémáid, a lényeg, hogy hallgass a megérzéseidre. Találkozhatsz egy régi barátoddal, vagy összefuthatsz egy volt szerelmeddel.

Mérleg

Most minden energiádat a karrieredre fordítod, megpróbálsz fizetésemelést, vagy előreléptetést kicsikarni. Ne félj kilépni a komfortzónádból, és csak azzal foglalkozz, ami igazán érdekel.

Skorpió

A munkahelyi problémáidat most könnyedén megoldhatod, de ehhez arra van szükség, hogy kilépj a komfortzónádból, kreatív légy és tudd kifejezni önmagad. A választásod meghatározhatja a jövődet.

Nyilas

Kommunikációban jó leszel a következő napokban, így akár a nehéz helyzetekből is ki tudod dumálni magad. Két lábbal állsz a földön, tudod, hogy mi a feladatod az életben, és ezért mindent meg is teszel. Maradj erős és kitartó.

Bak

A csillagoktól most kapsz egy második esélyt, ami a szerelmet illeti, így most a párod nagyobb eséllyel bocsáthat meg neked. Ha most nincs senki melletted, a következő hetekben rád találhat a szerelem, ezért járj mindig nyitott szemmel.

Vízöntő

A pénzügyeidre különösen figyelj oda a következő időszakban. Ne költs túl sok pénzt, ne vásárolj olyan dolgokat, amelyeknek nem veszed hasznát. Az érzelmi életedben javulás mutatkozik.

Halak

Számodra most a magánéleted a legfontosabb. Próbáld meg kideríteni azt, hogy ki vagy valójában, mit akarsz megvalósítani az életedbe, és ha szingli vagy, milyen párkapcsolatra vágysz igazán. Tárd ki a szíved, és minden rendben lesz.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.