LélektárMárcius 10-én Szuper Újhold a Halakban: A hit hegyeket mozgathat meg az...

Március 10-én Szuper Újhold a Halakban: A hit hegyeket mozgathat meg az évnek ebben az időszakában

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Március 10-én 10 órakor Szuper Újhold kel fel az égen, ami azt jelenti, hogy közelebb van a Földhöz, ezért az energiája is felerősödik. Ez a második Szuper Újhold az utóbbi időszakban, és a tavasz első Újholdja, ami sokat elárul fantasztikus erejéről.

Asztrológiai szempontból egy olyan Újholdról beszélünk, amely a Halak jegyének 20. fokára esik, és az azt megelőző és követő napokban az energetikai irányokat az a kreatív és intuitív energia fogja befolyásolni, amelyet a Halak jegye ébreszt bennünk.

Elsősorban a változó jegyek érzik majd ennek a holdciklusnak a hatását (Ikrek, Szűz, Nyilas és Halak), amelyek személyes bolygói és aspektusai a születési asztrológiai térképükön körülbelül a 16-24. fokon helyezkednek el.

A március 10-i Újhold a Halakban arra bíztat minket, hogy kapcsolódjunk egy olyan energetikai frekvenciához, amely feloldja a határokat, és arra ösztönöz, hogy hozzáférjünk a kollektív tudatossághoz és az intuíció magasabb szintjéhez.

Ez a holdciklus a gyógyítás erejére fekteti a hangsúlyt, arra ösztönöz, hogy legyünk együttérzőbbek és megértőbbek mások iránt, ugyanakkor önmagunkkal is elfogadóbbnak kell lennünk. Gondoskodnunk kell az érzelmi jólétünkről, és hagynunk kell, hogy a szeretet gyógyító ereje betöltse és táplálja a lelkünket.

Ugyanakkor a Halakban lévő Újhold hatására tele vagyunk inspirációval és ötletekkel, és bármit is képzelünk el, mindaddig amíg jó szándék vezérel minket, valóra is válthatjuk azt. Ez az év egyik legkedvezőbb időszaka, amikor gyakorolhatjuk a kreativitást, ami mindannyiunkban ott rejlik.

Bár ez az Újhold a Halakban kreatív cselekvésre ösztönöz bennünket, nem szabad elveszni a részletekben, vagy megpróbálni irányítani a körülményeinket. Fontos, hogy rugalmasak és nyitottak maradjunk, fogadjuk a dolgokat úgy, ahogy jönnek, és egyszerűen csak ússzunk az árral, hallgassunk a szívünkre, bízva az intuíciónkban, miközben megtapasztaljuk a jelent a maga teljes valóságában.

A március 10-i Újhold a Halakban arról is szól, hogy bíznunk és hinnünk kell abban, hogy minden rendben lesz, minden tökéletes a maga tökéletlenségeivel együtt, és ha akarjuk, meg tudjuk változtatni az életünket, mert az Univerzum feltétel nélküli támogatását élvezzük. Az élet nem egyszerűen csak megtörténik velünk, mi vagyunk a saját sorsunk kovácsai, és a saját ritmusunkat kell az Univerzum kozmikus táncához igazítanunk – ezt üzeni nekünk ez az Újhold a Halakban.

Ezért ennek a különleges márciusi holdciklusnak a hatása alatt a hit valóban hegyeket mozgathat meg, vagy közelebb hozhat minket az isteni erőhöz, ami új lehetőségeket és megoldásokat nyit meg előttünk, és ebben az időszakban a vizualizációk, imák és pozitív megerősítések nagy erővel bírnak. Meg kell értenünk és el kell fogadnunk, hogy minden mindennel összefügg. Ha a manifesztációs gyakorlatok során valóban hiszünk benne, hogy az, amire vágyunk, már a miénk, minden esélye megvan annak, hogy teljesüljenek a kívánságaink.

Másrészt a Neptunusz (a horoszkóp utolsó állatövi jegyének uralkodó bolygója) is a Halakban lesz ebben az időszakban, a Szaturnusszal együtt (ami a karma bolygójaként is ismert, és az idővel valamint a felelősség gondolatával függ össze), ami azt jelenti, hogy szembesülnünk kell a valósággal. Ahogy távolodik a Szaturnusztól, az Újhold egyre közelebb kerül a Neptunuszhoz.

Mi az illúzió és mi az igazság abban, amit a szemünk előtt látunk? Hallgatunk lelkünk szavára, vagy olyan kompromisszumokat kötünk, amelyek valójában eltérítenek bennünket az utunktól? Tisztában vagyunk az álmainkkal, és ha igen, teszünk is ezekért a gyakorlatban? A szándékaink valóban összhangban vannak legmélyebb vágyainkkal? Figyelmünket, erőforrásainkat és gyakorlatias cselekedeteinket az álmaink megvalósítása felé irányítjuk? Amikor a feladatainkat tartjuk szem előtt, valóban hiszünk benne, hogy képesek vagyunk azokat megvalósítani?

Ugyanakkor meg kell említenünk azt az aspektust is, amelyet a Halakban lévő Újhold a Bikában lévő Uránusszal hoz létre. Az Uránusz energiáját nem mindig könnyű kezelni, ennek ellenére fontos lehet, mert segít nekünk abban, hogy megtörjünk bizonyos viselkedési vagy gondolkodási mintákat, és eltávolodjunk azoktól a dolgoktól, amik akadályozzák spirituális fejlődésünket. Ebben az időszakban kinyilatkoztatásokra és átalakulásokra számíthatunk.

Az Uránusz és a Halakban lévő Újhold valószínűleg szembesít bennünket életünk bizonyos, nem túl kényelmes igazságaival is. Az ezekkel való szembenézés, még ha néha fájdalmas is, segíthet abban, hogy eltávolodjunk a múlttól, előre haladjunk, és akár új lehetőségek is megnyílhatnak előttünk. Más szóval, egy kis bátorsággal, ambícióval és elszántsággal minden esélyünk megvan arra, hogy legyőzzünk bizonyos akadályokat vagy a korlátainkat, és beteljesülést találjunk még az életünk azon területein is, ahol eddig stagnálást tapasztaltunk, vagy boldogtalannak éreztük magunkat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek