LélektárMárcius 10-én két varázslatos asztrológiai esemény is bekövetkezik: A Merkúr belép a...

Március 10-én két varázslatos asztrológiai esemény is bekövetkezik: A Merkúr belép a Kosba, és feltűnik az égen a tavasz első Újholdja

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Március, a tavasz első hónapja, szebben indul, mint valaha, és hihetetlenül erőteljes kozmikus energiákat hoz mindannyiunk számára. Kilépünk a téli álomból, lerázzuk magunkról a tél zsibbadtságát, és egy színekkel, örömmel és varázslattal teli fejezetbe kezdünk. Március 10-e azért különleges, mert két olyan jelentős asztrológiai eseményt is hoz, amelyek megváltoztathatják a sorsunkat.

Az Univerzumban minden nap egyedi energiát és rezgést hordoz, és ez alól március 10-e sem kivétel. Két különösen jelentős asztrológiai esemény is bekövetkezik ezen a napon: a Merkúr belépése a Kosba és a tavasz első Újholdja.

Ez a két esemény lehetőséget kínál számunkra az újrakezdésre, átalakulásra és új irányok felfedezésére.

A Merkúr belépése a Kosba

A Merkúr, a kommunikáció és a gondolkodás bolygója belép a Kos jegyébe, és ezzel együtt az energia és a cselekvés hullámát hozza magával. A Kos tűzjegyként tele van szenvedéllyel és bátorsággal, és a Merkúr belépése ebbe a jegybe arra ösztönöz minket, hogy legyünk impulzívabbak, kalandvágyóbbak és magabiztosabbak. Itt az ideje, hogy világosabban fejezzük ki elképzeléseinket, és határozottan cselekedjünk álmaink megvalósítása érdekében.

Ez jó alkalom arra, hogy világosan kommunikáljunk és kockázatot vállaljunk az önfelfedezés és a személyes kiteljesedés felé vezető utunkon. A Merkúr a Kosban arra ösztönöz, hogy közvetlenebbek és céltudatosabbak legyünk, bátran kezdeményezzünk, magabiztosan és határozottan érvényesítsük a hangunkat. Ez kedvező időszak arra, hogy új projektekbe kezdjünk, változtatásokat hajtsunk végre és új irányokat fedezzünk fel az életben, a szenvedély és az elszántság belső lángjától hajtva.

A tavasz első Újholdja

Ugyanakkor március 10-én lesz a tavasz első Újholdja, amely az erőteljes átalakulás és megújulás időszaka. Az Újhold egy új holdciklus kezdetét jelzi, és jó alkalom arra, hogy kitűzzük szándékainkat, és mozgásba hozzuk a jövőre vonatkozó projektjeinket és terveinket. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy elengedjük a múltat, és megnyíljunk az új lehetőségek előtt, hogy növekedjünk és fejlődjünk.

A tavasz első Újholdja a Halak érzékeny jegyében érkezik, és a mély megújulás és átalakulás energiáját hozza magával. A Halak, mint az érzelmi mélységgel és a spiritualitással kapcsolatos állatövi jegy, az együttérzés és a feltétel nélküli szeretet gyógyító erejére emlékeztet bennünket.

Ez az Újhold a Halakban arra ösztönöz minket, hogy kapcsolódjunk belső eszenciánkhoz, hallgassunk az intuíciónkra, és nyissuk meg szívünket az Univerzum szépsége és misztériuma előtt. Ez a mélyreható átalakulás időszaka, amikor megszabadulhatunk a múlt terhétől, és hagyhatjuk, hogy a virágzás és a megújulás áramlása magával ragadjon bennünket.

Az önvizsgálat és a belső spiritualitásunkhoz való kapcsolódás révén lehetőségünk nyílik felfedezni valódi erőnket, és emlékezni arra, hogy egy hatalmas és csodálatos, lehetőségekkel és ígéretekkel teli Univerzum részei vagyunk. Engedjük, hogy magával ragadjon minket ennek a Halakban járó Újholdnak a varázsa, és nyissuk meg szívünket a minket körülvevő isteni fény és szeretet előtt.

Ez a varázslatos nap a cselekvés és az önvizsgálat, a kezdeményezés és a regenerálódás tökéletes kombinációját hozza el számunkra. Itt az ideje, hogy összekapcsolódjunk belső erőnkkel, és magabiztosan vegyük kezünkbe életünk irányítását. Ebben az összefüggésben elengedhetetlen, hogy nyitottak és fogékonyak legyünk az Univerzum üzeneteire, és a döntéseink meghozatalakor hallgassunk az intuíciónkra.

Március 10-e arra inspirál minket, hogy bátran és szenvedélyesen éljük az életünket, legyünk nyitottak az új kezdetekre és fedezzük fel végtelen lehetőségeinket. Legyünk hálásak minden pillanatért és minden lehetőségért, hogy kapcsolatba kerüljünk isteni eszenciánkkal és beteljesítsük a sorsunkat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek