LélektárMájus 19. Telihold és Tízmilliószoros nap egyben!

Május 19. Telihold és Tízmilliószoros nap egyben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Készülj fel rá, mert igen erős energiák lesznek érezhetőek!

A Bika és a Skorpió tengely az elengedés és egyesülés, az életörömök és belefásulás, a létvágy és az elmúlás páros energiáit erősíti fel. Nagyon mélyen a tudatalattiba fogunk leásni ezen a napon, hogy felhozzuk mindazokat az elfojtások, és sérelmeket, amiket eddig átéltünk. Azok az elnyomott traumák kerülhetnek most felszínre, amelyek eddig akadályozták az életünket.

Nem lesz egy kellemes találkozás, de a végeredmény egy felszabadult, megújult, energiákban gazdag, tiszta lappal induló időszak lesz. A tudatalattinkban rejtőző félelmek és kétségek soha nem hagyják, hogy teljesen önfeledt életet éljünk. Le kell ásnunk, szembe kell nézzünk velük, ahhoz, hogy felszabadulhassunk.

Ebben a belső munkában segítségünkre lesz a Rákban lévő Mars is. Felerősödnek a gyerekkori élmények, akár álom formájában is jelentkezhetnek, és erős érzelmeket vonnak maguk után. A Telihold amúgy is mindig erős érzelmeket hoz felszínre, de most a vizes jegyek hatására még jobban meg kell küzdenünk a szentimentális énünkkel. Mivel a Mars és a Hold egymás házaiban vannak, ezért a drámai hatás még jobban fokozódik.

Lehetőségünk adódik arra, hogy a múlt sérelmeit elengedjük, most könnyen gyógyulnak a sebeink. Változtassunk érzelmi hozzáállásunkon, nem lesz könnyű, de ha most elkezdjük a belső munkát, akkor rövid időn belül szép eredményeknek örvendhetünk.

A Bikában lévő Vénusz három héten keresztül a szerelem, szerencse, és anyagi energiákat erősíti, jó ha elhisszük, hogy méltóak vagyunk élvezni maximálisan ezeket a dolgokat. Most itt az ideje, hogy leszámoljunk azzal a berögződött felfogással, hogy “sosem lesz nekem annyi pénzem”. Higgyük el, hogy értékes személyek vagyunk, megérdemeljük a harmonikus életet, és teremtsünk rendet önmagunkban. Ehhez most minden energetikai segítséget meg fogunk kapni, csak el kell indulnunk az úton.

A Tízmilliószoros nap most tízmilliós erejű lehetőséget ad arra, hogy egy olyan életet teremtsünk, amelyre mindig is vágytunk. Számoljunk le a hiedelmeinkkel és a belső korlátainkkal, higgyük el, hogy megérdemeljük! Álmodozzunk, kerüljük a negatív helyzeteket, a panaszkodó, pesszimista embereket, de vigyázzunk arra, hogy ne görcsöljünk rá semmire.

Használjuk ki a lehető legjobban ezt a támogatói napot, csak olyan dologgal foglalkozzunk, ami a testünknek és lelkünknek egyaránt jólesik!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek