LélektárMájus 18-19.: Telihold a Skorpió jegyében! Az erős érzelmek, belső vívódások ideje!

Május 18-19.: Telihold a Skorpió jegyében! Az erős érzelmek, belső vívódások ideje!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A hétvégi Telihold hatása olyan lesz, mintha a tükörbe néznénk, és egyáltalán nem lesz kellemes, hiszen számos régi problémával, elfojtott dühvel, és rejtett félelemmel fogunk újra szembesülni.

Legfontosabb kapcsolatainkban fognak tükröződni a nem kívánatos érzéseink, szinte elviselhetetlenné válik bizonyos emberekkel a találkozás. Elkerülhetetlen belső vívódások kerülnek előtérbe, és olyan kérdésekre kell választ adnunk, amelyeket eddig magunk elől is rejtegettünk. Nagyon erős lelki és fizikai tünetekkel szembesülhetünk, ezeket a meg nem emésztett dolgok hozzák ki belőlünk.

A Telihold hatására felerősödnek a közeli és távoli kapcsolatok, igen intenzív energiák alakulnak ki. Igazán váratlan dolgok is történhetnek, pl. egy nem várt eljegyzés, vagy szakítás, de nagyobb viták és nézeteltérések is kirobbanhatnak. Ha nehézséget okoznak a döntések, hallgass a szívedre, mert a választ ott fogod megtalálni.

A heves viták is jellemzőek lesznek erre a teliholdas időszakra, leginkább az anyagiak miatt, vagy egy elhallgatott múltbeli esemény miatt alakul ki konfliktus a párkapcsolatokban. Felerősödik az aggodalom, a frusztráció, a kilátástalanság érzése, viszont a Telihold utáni időszak megoldásokat kínál majd a problémáinkra.

Egy igazi felszabadulási időszak következik május 18. után, ha valami lelki nehézséggel küzdöttünk, most megkapjuk a kellő támogatást, hogy ki tudjunk lépni ebből az állapotból. A Skorpióban lévő Telihold lehetőséget nyújt arra is, hogy csatlakozhassunk az Univerzum által felkínált energiákhoz. Csak rajtunk múlik, hogy észrevesszük-e, és ki tudjuk-e használni ezeket a lehetőségeket.

Ne adjuk át magunk a félelmeinknek, frusztrációknak, tegyük félre a negatív gondolatokat, és adjuk át magunkat a fénynek. Vegyük le a maszkot, és végre legyünk hitelesek, mutassuk meg az igazi arcunk, még akkor is, ha “sérti a fény”. Rá fogunk jönni, hogy hiába próbálunk menekülni bizonyos dolgok elől, előbb-utóbb úgyis megtalál a sorsunk, és szembesülnünk kell a problémáinkkal.

A május 18-i Telihold arra is lehetőséget ad, hogy megszabaduljunk démonainktól, testi és lelki betegségeinktől. Tisztuljunk meg a negatív gondolatainktól, és fordítsunk nagyobb hangsúlyt az egészséges életmódra. Most minden támogató energiát megkapunk ahhoz, hogy egy egészségesebb életet éljünk, mindez csak rajtunk múlik.

Ha plusz kilóktól szeretnénk megszabadulni, a Telihold utáni időszak kiváló lehetőség a fogyókúra elkezdésére. Megszabadulhatunk a régi karmikus hibáinktól, a szenvedélybetegségektől, és egyensúlyi állapotot hozhatunk létre az életünkben. Itt az ideje egy kicsit ismerkedni az önuralom, és a tudatos életmód fogalmaival.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek