KuriózumMagyarország 37. leggazdagabb emberének kifolyik a pénz a szekrényéből: "Ha másnak nem...

Magyarország 37. leggazdagabb emberének kifolyik a pénz a szekrényéből: „Ha másnak nem tetszik, akkor ne nézze”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Jákob Zoltán gyerekként paprikaföldeken dolgozott, ma Magyarország 37. leggazdagabb embere és nem szégyenli megmutatni vagyonát, amiből szinte bármit megvehet. Az üzletember a minap az RTL Klubnak mutatta meg 1 milliárd forintot érő lakását, de eldicsekedett az autógyűjteményével is.

Jákob Zoltán a kozmetikai és építőiparban szerezte vagyonát, ma már Magyarország 37. leggazdagabb embereként tartják számon, 43,2 milliárd forint a becsült vagyona. A férfi ma már megteheti, hogy minden hónapban elutazik, nincs kötött munkaprogramja.

„Amikor kezd pénzed lenni, szereted számolni, utána már csak nyűg, kiborul a szekrényből” – vallja a milliárdos, akinek semmi sem drága.

Fotó: RTL Klub

Jákob Zoltán elárulta, régen zavarta, ha valaki irigykedett rá, sokan nagyképűnek tartották, de ezt már elengedte. Már nem akar senkinek megfelelni, azt csinál, amit akar.

„Úgy kell élni az életet, hogy nekünk legyen jó, és ha másnak nem tetszik, akkor ne nézze” – fogalmazott.

„Mentem Seychelles-re Maldívra, Mauritiusra, Bahamákra, Hawaii-ra, bejártam minden olyan helyet, amit lehetett. Pont ezért nem veszek olyan drága luxus dolgokat, mint magánrepülő, jacht, mert mindenhol tudok bérelni és mindenhol kihasználom a helyi adottságokat” – mondta Jákob Zoltán a Fókusznak.

Fotó: RTL Klub

Hozzátette, most már elégedett az életével, nincsenek nagy vágyai, élvezi azt, amije van. A szép dolgokra, jó barátokra és kedves hölgyek ismeretségére törekszik. Zoltán évek óta szingli, többször volt már házas, jelenleg nem akar elköteleződni, de azért nyitott az ismerkedésre.

„Mondhatnám, hogy zavar, ha egy lány a pénzemre hajt, de nem lehet kikerülni ezt a dolgot. Ezzel együtt tudok élni, ha pedig nem csak arra hajt, akkor örülök” – fogalmazott.

Jákob Zoltán nemrég vásárolt egy kétszáz négyzetméternyi lakást egymilliárd forintért, ami csodálatos panorámát biztosít Budapestre. A férfi egy közismert kozmetikai márkából szerezte vagyonát, később az építőiparba is érdekeltségei lettek.

„A körmökkel úgy találkoztam, hogy volt egy piaci rés, amit be kellett tömni. Ahhoz, hogy bele tudjak érezni a körmös lányok helyzetébe férfi fejjel, elvégeztem egy OKJ-s műköröm tanfolyamot. Ott ültem a padban, csináltam a körmöket és mindenből ötösre vizsgáztam” – nyilatkozta.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek