A Facebook adatlapján, Louise Hay életmód tanácsadó, motivációs tréner, a Hay House Inc. alapítója nemrég egy írást tett közzé, amiben arról ír, hogy miként tudjuk helyrehozni megromlott emberi kapcsolatainkat, és hogyan tudunk a helyzetünkön változtatni, hogy jobb és teljesebb életünk legyen.

louise

„Hogyan szeressünk másokat? Fogadjuk el őket, ahogyan vannak. Hagyjuk, hogy önmaguk lehessenek, ne akarjuk megváltoztatni őket. Amennyiben a viselkedésük rossz hatással van ránk, sértő, bántó ránk nézve, szakítsuk meg a kapcsolatot velük. Ehhez jogunk van. Ha eléggé szeretjük magunkat, nem fogjuk megengedni másoknak, hogy rossz hatással legyenek ránk.

Mikor személyiségünk átalakul, levetkőzzük a megszokott, elfogadott mintákat, és kialakul egy új látásmód. A körülöttünk lévő emberek is megváltoznak, vagy még szorosabb kötelék fog hozzájuk fűzni, vagy bekövetkezik az eltávolodás, helyettük pedig új barátok, ismerősök érkeznek. Bármi is legyen, a legfontosabb dolog, hogy szeressük és fogadjuk el önmagunkat, ami egy rendkívül pozitív dolog.

Egy másik kapcsolatjavító megoldás, amely a családdal, kollégákkal, a párunkkal kapcsolatos, ez a szeretettel való megáldás technikája. Ha valaki szét akarja rombolni a harmóniát az életünkben, gondoljunk a szeretet erejére.

Mond azt: “Szeretettel áldalak meg,  legyen harmónia ebben a helyzetben” vagy “Szeretettel áldalak meg és elengedlek”.

Ha ezeket a praktikákat folyamatosan gyakoroljuk, jobbá válik az életünk. Számos esetben láttam ezeket a változásokat. A főnökök megértőbbek lette, a családok több szeretetet éltem át, bizonyos emberek távoztak az életemből, a közeli kapcsolatok őszintebbé váltak.

Jelentsük ki: “Mindennap tárt szívvel fogadom a szeretet”.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.