HoroszkópLilith a Bikában: 9 olyan hónap következik, ami senkit sem kímél majd

Lilith a Bikában: 9 olyan hónap következik, ami senkit sem kímél majd

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2020. október 21-én Lilith átlépett a Kos jegyéből a Bika jegyébe. Tudjuk, hogy Lilith az egyetlen (teoretikus) égitest, amelynek az állatövi jegyeken való áthaladása megegyezik a méhen belüli élet időszakával, vagyis pontosan 9 hónap, ami azt jelenti, hogy 2021. július 18-án hagyja majd el a Bika jegyét.

Lilith olyan, mint az a bizonyos piros gomb, amin ez a felirat áll: „Megnyomni tilos!” És mivel minden tiltás szabálysértésre buzdít, Lilith minden alkalommal rátapint az érzékeny pontjainkra. Ha meg akarod tudni, mi hozza felszínre Lilithet, mondd el, mi az, ami fáj, mi az, ami nem tetszik, mi az, amitől félsz. Kétes hírnevét pontosan annak köszönheti, hogy senkit sem kímél, és szembesít bennünket azzal, ami már nem működik, és amin változtatni kell. Ezenkívül titokban működik, a sötétség leple alatt, éjszaka, mint a tolvajok, és felszínre hozza az elménkben rejlő sötétséget, vagyis a félelmeket.

Lilith a Kosban január végétől október 21-ig előtérbe helyezte az egyik legalapvetőbb emberi félelmet: a halálfélelmet. A Kos felelős a fizikai testért, és Lilith, az állatöv első jegyén áthaladva, fenyegetést jelentett erre a fizikai testre. Ugyanakkor a szintén a Kosban lévő Chiron az egyéniség robbanásszerű előtérbe helyezését idézte elő, hozzájárult a csoportok felbomlásához és a társadalmi távolságtartás kultuszának megteremtéséhez.

Lilith a Bikában elsöpri a halálfélelmet és a túlélés miatti félelmeinket, és más egzisztenciális félelmekkel helyettesíti ezeket. Az anyagi bizonytalanság prioritássá válik. Ha életben maradunk, folyatnunk kell a napi rutint, táplálkoznunk kell, menedékre van szükségünk, öltözködnünk kell – vagyis továbbra is biztosítanunk kell a Maslow-piramis alapját képező szükségleteinket. Lilith a Bikában arra tanít bennünket, hogy kamatoztassuk az erőforrásainkat, és alternatív jövedelemforrásokat keressünk. A munkaerőpiac dinamikája várhatóan megváltozik: egyre többen akarják megváltoztatni a munkahelyüket vagy akár a szakmájukat, annak érdekében, hogy áttérjenek egy olyan területre, amelyre nagyobb lesz a kereslet.

A továbbiakban általános óvatosság és takarékoskodás lesz jellemző a kiadások és az anyagi beruházások szempontjából, minimális kockázatvállalással. Lilith a Bikában találkozik az Uránusszal, és hozzájárul egy olyan általános légkör megteremtéséhez, amelyet az ÉRTÉKEK VÁLSÁGA jellemez. Azt kérdezzük majd magunktól, vajon valóban fontosak-e még azok a dolgok, amik korábban fontosak voltak.

Ezenkívül a Kos félelmeit felváltják a Bika félelmei, többek között a VESZTESÉGTŐL VALÓ FÉLELEM: a munkahely elvesztésétől való félelem, egy pozíció elvesztésétől való félelem, egy szerettünk elvesztésétől való félelem, stb. Most pragmatikusabb döntésekre lesz szükség. Most vége mindannak az impulzivitásnak és nyelvi agressziónak, amit a Kosban lévő Lilith hozott magával. Valószínűleg kevésbé érezzük magunkat fenyegetve, mert megtanulunk együtt élni a Coviddal. Ezért a hatalom szintjén is várhatóan elsőbbséget élvez majd a munkahelyek és fizetések védelme, és egy újabb csőddel fenyegető teljes zárlat a kezdeményezők ellen fordulhatna.

A Bikában tartózkodó Lilith növeli a felhalmozás, az elraktározás iránti vágyunkat. Sokakban felszínre kerül a kapzsiság, a birtoklási vágy, a féltékenység. A kapcsolatok az anyagi érdekek szerint rendeződnek.

A következő 9 hónapban minden döntésünket a pénz befolyásolja

Az elégtelenség a legnagyobb ellensége mindazoknak, akiknek pénzzel kapcsolatos félelmeik vannak. Egyesek úgy érzik, soha nem elég, bármennyi pénzzel is rendelkezzenek. Ezen a téren a hála lehet a legnagyobb segítségünk, ami megváltoztathatja a pénzzel való kapcsolatunkat. Azok, akik félnek a pénzhiánytól, valóban veszíteni is fognak, míg azok, akiknek nincsenek hasonló félelmeik, jól boldogulhatnak.

A pénzhez és a vagyonhoz fűződő kapcsolat áll a Bikán áthaladó Lilith fókuszában

A mindennapi élet minőségének javítása iránti érdeklődés a fogyasztói társadalom más aspektusaira is rányomja a bélyegét. A minőség fontosabbá válik, mint a mennyiség. Talán most megtanuljuk értékelni a dolgok és a szolgáltatások valódi értékét, amik valami pluszt hoznak az életünkbe. Ezenkívül jobban megbecsüljük az értékes embereket, és igyekszünk közel maradni hozzájuk. Nem feltétlenül spórolunk, ha azokról a dolgokról van szó, amiket szeretünk, és ezáltal újra megnövekedik a luxuscikkek és szolgáltatások iránti érdeklődés. A Bikán áthaladó Lilith fokozza az érzékiséget, így az ízek, parfümök, zene, és minden, ami felébreszti az érzékeket és meghitt környezetet teremt, fontos szerepet kap, és szívesebben költünk minderre. A pénzügyi prioritásainkat most teljes mértékben az határozza meg, hogy mi az, amit értékesnek tartunk, amiről úgy gondoljuk, hogy megéri a pénzt.

Ami fontos, annak értékesnek is kell lennie – mondja a Bikán áthaladó Lilith.

Ezt jelenti a Lilith a Bikában az egyes csillagjegyek és aszcendensek számára:

Kos: pénzügyi függetlenség, önkontroll, a pazarlás megszüntetése, korlátok bevezetése, elutasítás azokkal szemben, akik túl sokat kérnek.

Bika: kilépés a függőségi helyzetekből, új távlatok, radikális döntések, felszabadulás.

Ikrek: az áldozat szerepének feladása, egy ciklus vége, elszigeteltség, titkok felfedezése.

Rák: új jövőbeli tervek, megszakadó barátságok, új védelmezők, új eszmék.

Oroszlán: új társadalmi-szakmai út, a hírnév növekedése, a korlátok közül való szabadulás, a státusz megváltoztatása.

Szűz: Megdőlnek bizonyos meggyőződések, elkerülhetetlen igazságok kerülnek a felszínre, új eszmékkel és új tanulási lehetőségekkel.

Mérleg: elválás vagy veszteség, átalakulás, öröklés, felszabadulás a pénzügyi nyomás alól.

Skorpió: autonómia a párkapcsolatban, elválás, távolság a partnertől, más kritériumok szerint működő kapcsolatok.

Nyilas: gyógyulás, életmódváltás, új étrend, az egészségügyi állapotra való fokozott odafigyelés, és szakmai változások.

Bak: lelkesedés, szeretet, a gyermekekkel kapcsolatos prioritások, a nyílt színen való megnyilvánulás, maximális kreativitás.

Vízöntő: az életkörülmények megváltoztatása, a tér bővítése, a szülőktől való függetlenedés.

Halak: szenvedély a tanulás, az olvasás vagy az írás iránt, kommunikáció, új kapcsolatok és célok.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek