Napi LikeLéleksimogató zongorajátékával kápráztatta el a prágai repülőtér utasait a zongorista

Léleksimogató zongorajátékával kápráztatta el a prágai repülőtér utasait a zongorista

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az biztos, hogy a klasszikus zene hatására szinte mindenki egy más lelkiállapotba kerül, megnyugszik, olyan érzelmek árasztják el a szívet, amelynek hatására a test is ellazul, megnyugszik, kissé merengő állapotba kerül.

fur-elise-video

Emlékeket idéz fel a zene, lelassítja a felgyorsult életünket. Ilyenkor a legnagyobb bajainkat is félre tudjuk tenni, kicsit megfeledkezhetünk róluk.

Gyönyörű élményben volt részük azoknak az utazóknak, akik a prágai Václav Havel repülőtéren várták, hogy felszálljanak a járatukra, hiszen egy rendkívül tehetséges művész, Beethoven Für Elise-jét adta elő zongorán, több stílusban is megszólaltatva a világhírű műalkotást.

A videó készítője Rami El Ghosseini, a felvételt pedig Maan Hamadeh tette közzé a legnagyobb videó megosztó portálon. Láthatóan a várakozó utasoknak is nagyon tetszik, amit hallanak, és talán ez az a helyzet, amikor nem is biztos, hogy nagyon bánnák azt, ha a járatuk késne még egy kicsit.

Az interneten is nagy közkedveltségnek örvend a kisfilm, hiszen eddig több mint 4,6 milliónyian nézték meg a tehetséges kezű zongorista produkcióját.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek