Kuriózum„Látnok vagyok, és beszélek Diana hercegnével a síron túlról - ezt mondta...

„Látnok vagyok, és beszélek Diana hercegnével a síron túlról – ezt mondta el nekem”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy nő azt állítja, hogy látnoki képességekre tett szert, miután rákot diagnosztizáltak nála, és azóta több, már elhunyt híres emberrel lépett kapcsolatba, köztük Diana hercegnével is, aki állítólag figyelmeztette őt egy közelgő botrányra.

A 40 éves Gemma Lonsdale azt mondja, spirituális ébredése akkor vette kezdetét, amikor 2018-ban megtudta, hogy mellrákja van. Ekkor elkezdett mélyebb kérdéseket feltenni magának, valamint jeleket kapott az univerzumtól, és úgy érezte, képes megjósolni jövőbeli eseményeket.

Gemma azt mondja, hogy elhunyt emberek szellemével is kapcsolatba tud lépni, és többek között a néhai walesi hercegnével is beszélgetett. Azt mondja, Diana olyan üzeneteket küldött neki, amelyek egy közelgő botrányra utalnak, ami a király lemondásához vezethet.

Gemma azt mondja, kapcsolatba lépett Diana hercegnével, miután kiderült, hogy Katalin rákban szenved. „Meg akarta védeni a gyerekeit és Katalint is. A továbbiakban Károlyról beszélt – az ujját csóválta, mintha megróná őt. Megmutatta nekem, hogy leveszi a koronáját, mintha lemondana, de nem mondta meg, hogy miért. Nem árulta el nekem, hogy mi fog történni – de biztosan lesz egy botrány, ami bekövetkezik” – mondta Gemma, aki 2021-ben kezdett tarot kártyából jósolni, és előbb csak véletlenszerű szavakat kapott „üzenetként”, majd már teljes mondatokat. Ezután elkezdte felvenni a kapcsolatot konkrét személyekkel, például Patrick Swayze színésszel.

„Chester Bennington a Linkin Parkból is eljött hozzám, pedig soha nem állt szándékomban kapcsolatba lépni vele” – mondta a nő, hozzátéve, hogy összetévesztette az énekest egy másik együttes, a Papa Roach egyik tagjával, és elmondta, hogy Chester kijavította őt.

De Gemma, aki időközben legyőzte a rákot, nemcsak hírességek szellemével képes kommunikálni, spirituális képességét mások megsegítésére is használja.

Gemma Lonsdale látó tarot kártyákkal a kezében
Fotó: Gemma Lonsdale/Instagram

„Segítettem az embereknek a gyógyulásban – ami hihetetlen. Lehet, hogy a szüleikkel való kapcsolataikról van szó, régi kapcsolatokról, és arról, hogy megértsenek bizonyos traumákat. Arról van szó, hogy segítek az embereknek megérteni, miért vannak a kapcsolataikban bizonyos minták és reakciók.”

Gemma azt mondja, hogy a spirituális üzenetek, amelyeket kap, olyan erősek lehetnek, hogy néha teljesen figyelmen kívül kell hagynia azokat, mert függőséget okozhatnak.

„Nagyon csábító lehet, hogy többet kérjek, mint amire szükségem van, vagy olyan információkat, amelyek nem a legjobb élményt nyújtják számomra. Ez függőséget okozhat – nem szabadna mindenre választ kapnunk” – magyarázta, hozzátéve, hogy sok esetben inkább az emberi tapasztalatra hagyatkozik, és nem próbál mindent megtudni a szellemvilág segítségével.

Ami a módszerét illeti, a médium azt mondta ezzel kapcsolatban: „Gondolatban kommunikálok a szellemekkel. Többféle módon hozzák el nekem az információkat.”

Elmondása szerint minden érzékszervére hagyatkozva kap üzeneteket, ugyanakkor szimbolikus képek is megjelennek előtte.

„Van egy szellemi vezetőm, akivel kapcsolatba lépek, de bárkivel kapcsolatba tudok lépni, aki jelentkezik. Hírességekkel is tudok beszélni, de az üzenetek fontosabbak, mint a személy, aki átadja őket” – mondta.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek