Napi LikeKözölte feleségével, hogy legénybúcsúra megy, helyette azonban teljesen mást tett. Elsírta magát...

Közölte feleségével, hogy legénybúcsúra megy, helyette azonban teljesen mást tett. Elsírta magát a nő, amikor megtudta mit csinált!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez a férj közölte a feleségével, hogy el fog menni egy legénybúcsúra! Ha megnézed, hogy igazából hová ment, a te szíved is el fog olvadni!

meglepetes

Kislányként, Kris Farish szinte az összes szabadidejét egy családi lakókocsiban töltötte, mert számos csodás helyet, tájat, természeti csodát sikerült felkeresniük a járgánnyal és családjával, úgy, hogy közben minden egyes percét élvezték is az utazásnak. Sajnos egy nap véget ért a lakókocsis kirándulás, és Kris úgy gondolta, hogy többé sosem lesz része hasonló élményekben. A lány ugyanis 12 éves volt, mikor édesapja halálos autóbalesetben életét vesztette, így többé nem mentek kirándulni a lakókocsival, és röviddel a tragédia után eladták azt.

Kris éveken át csak a boldog, kalandos kirándulások emlékével maradt. De egy nap váratlan meglepetésben lett része.

A nő férje, Micah elhatározta, hogy meglepi feleségét, és visszaszerzi a lakókocsit. Sokáig nyomozott, hogy rábukkanjon a négykerekűre, végül sikerrel járt: a kocsi Kaliforniában volt. Nejének azt mondta, hogy egy legénybúcsúra kell mennie, három napra, de közben a helyszínre utazott, és visszavásárolta Kriss lakókocsiját, az emlékeivel együtt.

A legjobb rész természetesen az, mikor a nő befogott szemmel az utcára sétál, és meglátja a járművet.

A reakciója mindent elárul!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek