Napi LikeKözel 6,5 km-t gyalogol egy brazil kutya, hogy enni vigyen állatbarátainak

Közel 6,5 km-t gyalogol egy brazil kutya, hogy enni vigyen állatbarátainak

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A kutyák sokszor ámulatba ejtő teremtések. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint egy brazil kóbor kutya, Lilica története, aki egy szeméttelep közelében él, több állatfaj társaságában. Lilica egy nap sem hagyja barátait éhesen, minden este, mikor még az autós csúcsforgalom tart, majdnem 6,5 km-t gyalogol, szájában az eleséggel.

Lilica

A kutyát magára hagyták San Carlosban, még mikor kölyök volt. Neile Vaina Antonio, a szeméttelep felügyelője vette gondozásába, majd idővel a kislány kutya minden ott megforduló állattal barátságot kötött.

Három évvel ezelőtt Lilica terhes lett, nyolc kölyke született, és mikor nőni kezdtek a kicsik, anyjuk tudatába volt, hogy muszáj lesz élelmet keresnie, hogy táplálni tudja kicsinyeit. Egy este, mikor a kutya épp élelembeszerző körútján volt, találkozott az állatbarát Luciával, aki megszerette az ebet, és enni adott neki.

A kutya azonban ott nem ette meg a kaját, hanem elvitte. Egy idő után azonban Lucia egy zacskóba kezdte belecsomagolni az eledelt, amelyet Lilica mindig magával vitt. A nő egy nap követni kezdte a kutyát és ekkor derült ki, hogy az ételt a kölykeinek viszi, de ebből jutott még egy macskának, pár tyúknak és egy öszvérnek is. A kis kutyákat időközben örökbe adták, de Lucia azóta is élelmet biztosít Lilica-nak és társainak.

https://www.youtube.com/watch?v=X3HUoiF8iQA

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek