KuriózumKórházban fogadtak örök hűséget egymásnak, hogy a vőlegény édesanyja is ott legyen...

Kórházban fogadtak örök hűséget egymásnak, hogy a vőlegény édesanyja is ott legyen az esküvőn

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Alig várták, hogy kimondják a boldogító igent, és azt szerették volna, hogy a vőlegény édesanyja is, aki épp egy pennsylvaniai kórházban volt, részt veegyen  az ünnepségen.

Chaz Wilburn és Amanda Gould úgy gondolták, hogy egy kis csendes ceremóniát tartanak, de a kórház személyzete gyönyörű ünnepséget szervezett az intézmény kápolnájában. Természetesen a sütemény és a pezsgő sem hiányozhatott.

“Emlékezetes pillanat volt. Mindent gyönyörűen megszerveztek” – mondta Chaz Wilburn.

Wilburn a nyáron súlyos szívelégtelenséggel került a kórházba, de szerencsére 38 nap után felépült. Aznap, amikor az esküvőjük lett volna, az édesanyja, Ajeana Schuler hirtelen rosszul lett, és bekerült a kórházba.

“Amikor bevitték a kórházba, Amanda és én úgy döntöttünk, hogy nem akarunk januárig várni a házasságkötéssel. Ezért úgy terveztük, hogy az esküvőt a szobájában tartjuk, hogy ő is részt tudjon venni” – mondta Wilburn.

Miután szóltak az ötletükről a kórházi személyzetnek, a dolgok tovább már szinte maguktól alakultak. Többek között Baliegh Cannistraci, a kórház szociális munkása és segítőinek köszönhették, hogy ilyen csodálatos és felejthetetlen esküvőt szerveztek számukra.

Jerry Jefferson lelkipásztor adta össze a fiatal párt, és a kórház személyzete gondoskodott arról, hogy Chaz édesanyja egy csodálatos piros ruhában vehessen részt a ceremónián.

Még a fodrász is meglátogatta!

„Hála a csapatmunkának ez egy igazán csodálatos nap volt” – mondta Saundra Jones, a betegek jólétéért és az önkéntes szolgálatokért felelős igazgató.

Annak ellenére, hogy Ajeana jelenleg nem tud beszélni, Chaz szerint látszott az arcán, hogy igazán örömteli pillanatokat élt meg.

“Annyira tökéletes volt a mai napunk, hogy nem is tervezhettük volna meg jobban. A sok kis apró cselekedetnek köszönhetően csodálatos volt az esküvőnk. Köszönjük mindenkinek, aki ma velünk együtt örült, és jelen volt, aki segített, és támogatott” – mondta Amanda.

Fotó: UPMC

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek