Facebook-oldalán közölt részleteket állapotáról Böjte Csaba, miután bejárta a sajtót a hír, hogy kórházban kezelik.

A hét elején derült ki, hogy Böjte Csaba is elkapta a koronavírust, erről közösségi oldalán számolt be.

“Megvolt a koronavírusteszt, és sajnos pozitív lett az eredmény! Ez a pozitív teszt azt mutatja, hogy nemcsak a külvilágban, de már az én szervezetemben is konfliktus, háború zajlik! Ezt a csetepatét én úgy érzékelem, hogy sokat köhécselek, fáradtabb vagyok, és főleg nem mehetek az emberek közé, nem tarthatok szentmisét, valószínű, hogy nem is tudnék egy órácskát beszélni köhögés nélkül…” – írta november 16-án Böjte Csaba.

Úgy tűnik állapota nem javult, legújabb Facebook-bejegyzésében arról ír, hogy jelenleg kórházban kezelik.

“Istennek legyen hála azt mondják, hogy stabil az állapotom, én is jól érzem magam, biztonságban. Imádkozom mindazokért kik gondoskodó szeretettel a betegek mellett állnak!

Sokan kérdezik, hogy a Megváltónk által meghirdetett szeretet parancs hol van a mai társadalomban? Egy ilyen fellengzős kérdésre, csak annyit mondok, hogy közegészségügy, de mondhatnák közoktatást is, vagy közbiztonságot is, közvilágítást és még sok életünket meghatározó Krisztusi szeretet parancsból kinőtt kezdeményezésre!

Istenben bízó lélekkel, mindenért hálát adva, Csaba t.” – írta közösségi oldalán.

Imádkozzunk a mihamarabbi gyógyulásáért!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.