KoktélKönyvajánló: Nevelj Boldog Tinédzsert!

Könyvajánló: Nevelj Boldog Tinédzsert!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Világszerte óriási siker volt, eddig 70 országban és 37 különböző nyelven jelent meg Andrew Matthews tiniknek írt könyve Legyél boldog tinédzser! címmel, amelyben a filozófus, motivációs előadó és karikatúrista szerző a rá jellemző könnyed, humoros, a tinik számára is könnyedén befogadható stílusban válaszolta meg a 10-19 éves korosztályt leginkább foglalkoztató kérdéséket.

Óriási igény volt a folytatásra, egy olyan könyvre, amelyben a szülők, nevelők kaphatnak tanácsokat a korosztály problémáinak megoldására vagy egyáltalán csak a tinik gondolkodásának mélyebb megértésére, a velük való harmonikusabb együttlétre.

Így hát elkészült ez a könyv.

Ez a könyv arról szól:
• Hogyan neveljünk asszertív, öntudatos tiniket?
• Miért nem szól Neked a gyermeked, ha társai zaklatják?
• Miért nevel néhány szülő kis zsarnokot a gyerekéből?
• Hogyan készítheted fel gyermeked, hogy helyt álljon az életben?

Arról is szól:
• Mit tehet az iskola, hogy a gyerekek ne terrorizálják egymást?
• Hogyan kerülhetőek el gyermek­korban a felnőttkori pszichés problémákhoz vezető élmények?
• Hogyan segíthetnek a kívülállók?

Ez a könyv segít a tinédzsereket kedvességre és tiszteletre tanítani.

A Varázsládika Kiadó gondozásában megjelenő Andrew Matthews könyvek pozitív pszichológiával, életvezetési tanácsadással foglalkoznak, játékos, könnyed formában közvetítenek örök értékeket, ezért a karácsonyi időszakban nagyon keresettek. Vicces karikatúrákkal illusztrált, könnyed, vidám nyelvezetükkel könnyen belopják magukat az olvasó szívébe, bármilyen korosztálynak ajánlhatók.

Andrew Matthews filozófus, hivatásos portréfestő és karikatúrista, a New York-i Art Students’ League Intézetben tanult. Vezető magazinokat illusztrált világszerte és elnyerte a legnagyobb művészeti díjakat Ausztráliában.

A 20-as évei közepétől fordult érdeklődése a filozófia és a személyiségfejlesztés felé. Kiváló karakterérzéke révén hamarosan a világ egyik legkeresettebb motivációs előadójává vált.

Több mint ezer multinacionális vállalatnál tartott már előadásokat világszerte bejárva mind az öt kontinenst: bankokban, kórházakban, kormányhivatalokban, börtönökben és több mint 500 iskolában és egyetemen.

Ha közérthetően és a praktikusan kell megfogalmazni a sikerről és a boldogság eléréséről szóló gondolatokat, Andrew a világ egyik legjobb előadója.

Előadásainak lényegesebb gondolatait fűzte össze könyveiben, amelyeket saját karikatúráival illusztrált.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek