KuriózumKíváncsi vagy mire számíthatsz az elkövetkezendő pár napban? Válassz egy kagylót és...

Kíváncsi vagy mire számíthatsz az elkövetkezendő pár napban? Válassz egy kagylót és derítsd ki!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A lelki üzenetek bepillantást engednek a jövő lehetséges eseményeibe, és ez sokkal kiegyensúlyozottabbá és elfogadóbbá tehet bennünket.

Kíváncsi vagy mire számíthatsz az elkövetkezendő pár napban? Válassz egy kagylód és derítsd ki!

Megérthetjük mi miért történik velünk, és magabiztosabban állhatunk az élet kihívásai elé.

Készen állsz, hogy megtudd mit tartogat számodra az előtted álló pár nap? Ha igen válassz a három kagyló közül és máris olvashatod!

1. Azt a tanácsot kapod, mely szerint ragaszkodj inkább a valós tényekhez, mintsem engedd, hogy az érzelmeid összezavarják a józan ítélőképességedet. Sokkal tisztábban fogsz látni, ha számba veszed az adott események valós adatait, ahelyett, hogy a megérzéseidre hagyatkoznál. Valóban, az érzéseink is fontosak, de az elkövetkező pár napban te mégis inkább a száraz tényekre támaszkodj, mert érzelmeid könnyen elsodorhatnak. Ugyanakkor azt se engedd, hogy mások megpróbáljanak befolyásolni.

2. Végre sikerült túllépned egy olyan negatívumon, ami a múltban már számtalanszor a földbe tiport és számos kellemetlenséget okozott. Végre felnőttél érzelmileg, habár igaz, hogy ez sok erőfeszítésedbe telt, és számos félelmedet kellett legyőznöd ezért.

Gratulálunk! Viszont ne lepődj meg, ha a napokban ez a negatívum újra a felszínre tör. Ne ijedj meg, minden azon múlik, hogyan reagálsz. Mutasd meg hogy már nincs hatalma feletted és légy erős.

Ezt már olvastad? Válassz egyet a 3 mandala közül, és megtudhatod, hogy milyen fajta spirituális tisztulásra van szükséged!

3. A Magasabb Énednek most rengeteg üzennivalója van számodra.

Ha eddig nem volt időd elcsendesedni és ráhangolódni önmagadra, akkor most itt az ideje. A számodra szükséges információ és útmutatás ott van körülötted, csak figyelmesen és nyitottan kell járj.

Meditációid során tarts magad mellett tollat meg papírt, mert könnyen pattanhat az isteni szikra. A szellemek nagyon kapcsolatba akarnak lépni veled, ezért légy körültekintő.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek