KuriózumKét férfi a postára cipelt egy halottat, hogy felvegyék a nyugdíját, majd...

Két férfi a postára cipelt egy halottat, hogy felvegyék a nyugdíját, majd otthagyták és elszaladtak

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Bizarr eset történt az írországi Carlowban, ahol a hatóságok egy férfi halálának ügyében nyomoznak, akinek holttestét két másik férfi vitte be egy postahivatalba, és úgy tűnt, hogy az elhunyt nyugdíját akarták felvenni.

Furcsa bűnügyi hír járta be az írországi Carlow városát, ahol egy férfi pénteken azzal lépett be egy helyi postahivatalba, hogy egy idős férfi nevében felvegye a nyugdíját, de a személyzet egyik tagja közölte vele, hogy a nyugdíjasnak jelen kell lennie ahhoz, hogy a kifizetés megtörténjen.

A férfi elhagyta a postahivatalt, majd nem sokkal később két másik férfival tért vissza, akik közül a 60-as éveiben járó nyugdíjas volt az egyik. A két fiatalabb férfi a harmadik férfi nyugdíját akarta kivenni, ám egy nőnek gyanús lett a férfiak mozgása, és jelezte a posta egyik alkalmazottjának, hogy az idős férfivel valami baj van.

Erre a két fiatal férfi elengedte az addig kitámasztott nyugdíjast és kirohant a postahivatalból. A posta értesítette a rendőrséget és a mentőket, akik később a férfit halottnak nyilvánították.

Az elhunyt férfi, akit a helyi hatóságok Peadar Doyle néven emlegetnek, feltehetően a 60-as évei végén járt, és egy, a postahivatalhoz közeli házban lakott.

A hatóságok szerint az eset „sokkoló és nagyon felkavaró a helyiek számára”. Különösen megrázó volt a postahivatal dolgozóinak, akik szemtanúi voltak a történteknek.

Az elhunytat „tisztességes embernek ismerték, akit nagyon kedveltek, és aki senkinek nem ártott”.

„Mindenki erről beszélt… hihetetlen” – mondta a postával szemben lévő szépségszalon egyik dolgozója.

A rendőrség jelenleg is vizsgálja az idős férfi megmagyarázhatatlan halálának körülményeit.

Forrás és fotó: Irish Times

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek