BlogKértem a Teremtőt, adjon egy szerető, gyöngéd, és őszinte feleséget, mire Ő...

Kértem a Teremtőt, adjon egy szerető, gyöngéd, és őszinte feleséget, mire Ő így válaszolt: „Nem adhatok olyat, amilyen te magad sem vagy!”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Kértem a Teremtőt, hogy adjon számomra egy szerető, gyöngéd, és őszinte feleséget, mire Ő így válaszolt…

Évekkel ezelőtt, imáimban mindig arra kértem a Teremtőt, hogy ajándékozzon meg egy feleséggel. De nem elégedtem meg egy akármilyen feleséggel, hanem olyat kértem, aki szerető, gyöngéd, és őszinte, minden körülmények között nyugodt, megértő velem szemben, sőt rendkívül intelligens, megbízható és humoros is egy személyben.

Sőt, a fizikai adottságai is fontosak voltak számomra, így ezeket is a kívánságlistámhoz adtam.

Aztán egy éjszaka, a Teremtő megjelent álmomban és a következőket mondta:

„Gyermekem, nem adhatom meg számodra, amit kértél! Miért? – kérdeztem csodálkozva.

Erre Ő így válaszolt: „Mert én az igazságos Teremtő vagyok, ezért nem tehetek olyat, ami távol áll az igazságtól! Azaz nem adhatok olyan tulajdonsággal rendelkező feleséget számodra, melyekkel te magad sem rendelkezel! Nem adhatok egy szerető feleséget olyannak, aki néha tele van gyűlölettel, megbocsájtót, olyannak, aki haragot hordoz a szívében és érzékeny lelkűt annak, aki maga sokszor érzéketlen! Azt mondom gyermekem, hogy a helyett, hogy az ideális párt keresnéd magadnak, igyekezz te magad mindezekkel a tulajdonságokkal rendelkezni. Mert a legfontosabb emberi kapcsolat nem más, mint a saját magunkkal való kapcsolatunk. Innen indul minden és ez kell, hogy vezérelje az életed! Ugyanis ha önmagaddal való kapcsolatod jónak mondható, akkor elmondhatod azt is magadról, hogy teljes ember vagy!”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek