OtthonKerámialapok – a lakberendezés új tendenciái

Kerámialapok – a lakberendezés új tendenciái

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amennyiben személyiséggel ruháznád fel a lakásod, függetlenül attól, hogy a konyháról, fürdőszobáról, nappaliról vagy hálószobáról lenne szó, a legkézenfekvőbb megoldás a tapéta választása. Egyszerűen kezelhető és rengeteg mintában, textúrában megtalálható.

Ma azonban a legkedveltebb építőelem már a kerámialap, amelyben ugyancsak felfedezték az egyszerű kezelési módot, és szintén hatalmas a kínálat, amelyből ízlésünk szerint válogathatunk.

Eddig azt tartották róla, túlzottan geometrikus, sablonos, és rideg hangulatot kölcsönöz a beltereknek. Ennek viszont véget vetettek a szakemberek, és olyan újdonságokkal álltak elő, amely úgy színben, mint stílusban és motívumrendszerben egyedi és rendkívül hangulatos!

Az új, amit a kerámialapok hoznak, hogy képesek vizuálisan átformálni a beltereket. Például, ha van egy helyiség a lakásban, amelyben könyvtárat álmodtál meg, de a szoba mérete miatt ez lehetetlen, a porcelánozott kerámialapok segíthetnek neked ebben, legalábbis vizuális szempontból. Mi több, a még előkelőbb hatásért választhatsz azon modellek közül, amelyek a gravírozott márványt ötvözik az aranylemezzel.

A ’20-as éveket is becsempészheted a lakásodba, ha olyan kerámialapok közül válogatsz, amelyek szépiában megalkotott képeket hordoznak felületükön.

Az egyszerűség és a korszerűség sem vesztődött el, csupán annyi a változás etéren, hogy a klasszikus kerámialapok ma már sokkal fényesebbek, ezáltal adva szabadabb utat a fénynek, hogy bármely irányba szétterjedhessen. Az ilyen lapokkal bélelt belterekben a fény és az árnyék játéka lenyűgöző!

A patinás fa teremtette hangulatot is tökéletesen fel lehet idézni a legújabb kerámialapok segítségével, továbbá a városok egyik közismert részletét, a graffiti stílust is meg lehet általuk honosítani, ha valami újszerűt szeretnél bevinni a nappalidba.

Ugyancsak a nappaliban mutat jól a pop-art stílust rejtegető kerámia. A kollázs, amelyet a lapok alkotnak, a ebédlő központi eleme lesz.

Fotók: SAAB

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek