Képes vagy meggyógyítani önmagad: 12 pozitív megerősítés Louise L. Hay-től, hogy megerősítsd az önbizalmadat!

A világhírű metodista, spirituális oktató, Louise L. Hay több könyvet írt, számos előadást tartott, és több ezer ember önbizalmát, egészségét adta vissza.

Most következzen tőle 12 pozitív megerősítés, amelyek mondogatásával minden ember javíthat életkörülményén, testi, szellemi, lelki állapotán.

1. Azok az emberek, akik fájdalmat okoztak neked, ugyanúgy féltek, mint te most.

2. A meggyőződéseinket nem gyerekkorban alakítjuk ki, hanem azok az események határozzák meg, amelyeken keresztül megyünk életünk során.

3. Ne engedd, hogy a negatív érzelmek kerítsenek hatalmadba. Mert az olyan lenne, mintha egy étteremben olyan ételt rendelnél, amiről tudod, hogy megbetegít.

4. Fontos, hogy megbocsássunk önmagunknak. Ha nem is tudjuk, hogy miként kell azt, legalább szívből akarni kell.

5. Minden betegség abból származik, ha nem tudunk megbocsátani valami régi sérelmet.

6. A gondolatok, amik megszületnek a fejünkben, és a szavak, amiket kiejtünk, hatással vannak azokra az eseményekre, amelyekkel szembe kell néznünk.

7. Ne állj meg, mikor végre elindulsz a változás útján. Mi lenne, ha az a kisgyerek, aki járni tanul, az első kudarc után többé nem akarna lábra állni?

8. Mindent, amit másoknak adsz, azt fogod visszakapni.

9. Az egyetlen fegyvered, ami segít legyőzni minden akadályt, az az elméd.

10. Mindig figyelj a tested jelzéseire, mert minden sejt reagál az érzelmekre, gondolatokra, kimondott szavakra.

11. Ahhoz, hogy megváltoztass valakit, előbb neked kell megváltoznod.

12. Ahhoz, hogy minden csodás dolognak a birtokába kerülj, előbb el kell hinned, hogy azok léteznek és elérésük lehetséges.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top