KuriózumKáros a házasság utáni szex!

Káros a házasság utáni szex!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nó nó, kivételes eredményekkel szolgálhatunk. A magyar kutatók is igyekeznek felzárkózni a neves brit tudósok kutatási sorozatába – úgyszintén nem túl kimagasló területeket kutatva.

Fotó: photl.com

Álláspontot változtattak, és azt állítják, hogy valójában nem is a házasság előtti szex a káros, hanem az utáni, és főleg ha nem a házastárssal történik (én erre sosem gondoltam, bízisten).

Engem személy szerint meglepett, hogy létezik Magyar Családtudományi Társaság (MACSAT), és legfőképpen az a bombasztikus vélemény, eredmény, amit a kutatásaikból leszűrtek.

A MACSAT azt állítja, hogy valóban káros a házasság utáni szex, mivel akár terhesség is lehet belőle, ami felelőtlenség, továbbá egy idő után valószínűleg unalmassá válik, és utolsó sorban azért is károssá válhat, mert a harmadik fél talán rájön, és ekkor válás is lehet belőle. Ezért változtak a ranglistán a pozíciók, és a második helyre csúszott a házasság előtti szex, mivel ezt nem feltétlenül követi válás.

A MACSAT felvette a kesztyűt, és egy következő kinyilatkoztatásra is készül, melyben a házasság közben, házassággal párhuzamos szexet méltatják.

Ha nem is tényleges tudományos kíváncsisággal, de bevallom, tényleg várom az eredményeket!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek