KuriózumKárolyban akkor tudatosult, hogy Diana mennyire szerette, amikor már meghalt: “Soha senki...

Károlyban akkor tudatosult, hogy Diana mennyire szerette, amikor már meghalt: “Soha senki nem mutatta ki ennyire a szeretetét!”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Diana hercegnő egy igazi példakép volt, emberek milliói rajongtak érte a világon. Azonban az állandóan mosolygós hercegnő otthon, amikor senki sem látta, sokszor volt szomorú, és magányos. Bár külsőleg úgy tűnt, hogy boldog és kiteljesedett kapcsolatban élnek, számos próbatételt, sok konfliktus, botrányt és megcsalást is megéltek.

A házasságuk első évei viszonylag gondtalanul zajlottak, azonban öt év elteltével egyre többet veszekedtek, és folyamatosan problémákba ütköztek. Kezdtek eltávolodni egymástól, a herceg pedig egyre közelebbi kapcsolatba került bizalmasával, Camilla Parker-Bowles-al. Bár Diana sokáig nem beszélt erről a dologról, de nagyon nyomasztotta, hogy a herceg nem vele, hanem inkább Camillával beszéli meg a problémáit.

Amikor Martin Bashir megkérdezte a hercegnőt, hogy Mrs. Parker-Bowles közrejátszott-e a házasságuk felbomlásában, Diana gondolkodás nélkül azt válaszolta: “Nos, mivel valóban hárman voltunk ebben a házasságban, egy kissé zsúfolt volt” – írja a BBC.

Nem sokkal később, 1996-ban a házaspár útjai különváltak. Diana minden energiáját az anyaságra és a humanitárius munkára szentelte, és közben megpróbált baráti kapcsolatot kialakítani a volt férjével. A válás után egyre jobban elkezdték tisztelni egymást.

“A válás után Károly és Diana a legjobb barátok lettek, sokkal jobban megértették egymást, mint azelőtt. Teljes szívből szerették és tisztelték egymást” – mondta Diana hercegnő barátja, Simone Simmons az Express UK-nak.

Diana személyes séfjének, Darren McGrady-nak is feltűnt, hogy milyen erős barátság és kötődés alakult ki Diana és Károly között a válás után: észrevette az általuk kialakított barátságos szeretetet. Azonban már tovább nem ápolhatták ezt a csodálatos emberi kapcsolatot, mert alig egy évvel a válásuk után, 1997-ben Diana autóbalesetben elhunyt.

“Károly a halál után jött rá, hogy valójában mennyire fontos volt számára Diana. Ő volt az első ember az életében, aki ennyire kimutatta a szeretetét iránta” – mondta Simmons.

És bár évekkel később, Károly feleségül vette Camillát, Dianának mindig marad egy hely a szívében.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek