Jelentős spirituális dátum előtt állsz: június 9-án tízmilliószoros nap lesz, így gyűjtsd össze azokat a negatív gondolatokat, tapasztalatokat, élményeket és emlékeket, amelyektől meg akarsz szabadulni, és ezzel párhuzamosan tervezd végig, hogy mi az a cél, álom, amit el szeretnél érni, meg szeretnél valósítani életed során.

Június 9-én tízmilliószoros nap lesz! Készítsd fel magad a spirituális utazásra, hogy átlépj a siker kapuján!

Ezen a napon minden gondolat, minden teremtő erő tízmilliószoros energiával rendelkezik és hat rád, ezért semmiképp ne hagyd ki ezt a lehetőséget.

Lássuk, hogy konkrétan mire érdemes összpontosítanod ezen a napon!

1. Az egyik legfontosabb szabály, hogy uralnod kell a gondolataidat, igyekezz minél több pozitívumra gondolni, hogy minél kevesebb rossz dolog jusson eszedbe. Ez azért fontos, mert az életed olyanná válik, amilyenek a gondolataid.

Ne feledd, azért érdemes ezt a szabályt betartanod, mert ezen a napon minden tízmilliószoros erővel hat vissza rád.

2. Nagyon fontos az is, hogy gondolatban, vagy ha úgy könnyebb, írásban, egy darab lapra jegyezd le azokat a dolgokat, amelyekért hálás vagy. Próbáld ki, és máris megtapasztalhatod a pozitív energiaáramlást. Minél többször leszel hálás, annál több jó dolog lesz jelen az életedben.

Adj hálát az egyszerű dolgoknak, például, hogy süt a nap, vagy esik az eső, így nem kell virágokat locsolnod, és gazdag termést takaríthatsz be ősszel.

3. Tervezd meg, hogy milyen életet szeretnél élni ezentúl, melyek a vágyaid, álmaid, hová szeretnél elutazni, mit szeretnél meglátogatni. Figyelj oda minden részletre, képzeld magad elé az álmodat és összpontosíts minden idegsejteddel annak megvalósítására.

Ezt már olvastad? Június 9: Telihold a Nyilas jegyében! Intenzitás, átalakulás, optimizmus!

Ezen a napon a Vonzást Törvénye is rendkívül erőssé válik, így az Univerzum, a Teremtő, vagy bárhogy is nevezzük, tízmilliószoros figyelemmel tekint rád, így szívvel-lélekkel és józan ésszel fogalmazd meg a vágyaidat, hogy azok valóra válhassanak.

A tibeti buddhista szerzetesek szerint a tízmilliószoros napok egyben a csodák napjai is, hiszen minden valóra válhat, ami a szívedben kívánságként megfogalmazódik, csak kérned kell az Univerzumtól, az angyaloktól, és minden szenttől. Ha optimistán, pozitívan gondolkodsz, akkor olyan ajándékokban lehet részed, amiről korábban álmodni sem mertél volna.

Légy kitartó, többé ne vesztegesd az életed a rossz dolgok mantrázására, hanem június 9-én kezdj új életet, vonzd be a csodát, valósítsd meg az álmaidat, és minden nehézséget bátran, kitartóan küzdj le, mert így írhatod be magad a sikeres és boldog emberek nagykönyvébe.

Save

Save

Save

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.