Június 9: Telihold a Nyilas jegyében! Intenzitás, átalakulás, optimizmus!

A Tűz jegyében fog Újhold alakulni június 9-én, a Skorpió csillagjegy alatt, intenzitást, átalakulást, optimista szemléletet hozva az életedbe. A Nyilas energiái jó hatással lesznek az ismereteid bővítésére, a tudásod szélesítésére, így részletesen megismerhetsz bizonyos területeket, legyen az tudomány, irodalom, netán történelem.

Június 9: Telihold a Nyilas jegyében! Intenzitás, átalakulás, optimizmus!

Ez a Telihold rávilágít majd azokra a dolgokra, amelyeket eddig nem láttál tisztán, így könnyebben megértheted a világ működését. A Szaturnusz hatására a Telihold intenzív energiákat küld feléd, amelyek arra késztetnek, hogy a feladataidat maradéktalanul végezd el, mert csak így érheted el 2017-ben a kitűzött céljaidat, ízlelheted meg a siker ízét.

Ez az év az újrakezdés éve lesz, idén június két Szuperhold közé esik, ami bizonyos dolgok lezárást, végét jelenti majd. A Telihold pedig megújuló erővel tölt fel, hogy neki vághass álmaid megvalósításának. Júniusban meg kell határoznod az utadat, hogy merre akarsz haladni az életedben, mert a júliusi hónap nehézségeket okozhat, és ha nem vagy elég határozott, elvesztheted az önbizalmadat, a céljaidat.

A Szaturnusz hatása azt sugallja, hogy törekedned kell a karmikus leckék megértésének hasznosságára, mert enélkül nem tudod folytatni az utadat előre, és nem tudsz lelkileg sem fejlődni.

A mostani Telihold vegyes energiákat sugároz feléd, főleg olyan karmikus tapasztalásokon kell keresztülmenned, amely révén sikerül egy magasabb spirituális szintre felfejlődnöd, és az optimista szemléletmódodat is előtérbe helyezheted, ezzel segítve elő a lelki gyógyulásodat, közérzeted javítását.

A júniusi Telihold szerető, pozitív energiát áraszt magából, amelyek megmutatják a helyes utat az életedben, hogy siker, boldogság és harmónia kísérje minden léptedet.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top