BlogJobb későn hozzámenni ahhoz a férfihoz, akit szeretsz, mint túl korán egy...

Jobb későn hozzámenni ahhoz a férfihoz, akit szeretsz, mint túl korán egy olyanhoz, akit nem!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

“Miért nem vagy még férjnél” – kérdezik gyakran azoktól a nőktől, akik már jócskán benne vannak a harmincas éveikben. Bosszantó lehet ez a kérdés egy olyan nő számára, aki nem azért nem megy férjhez, mert nem szeretne, hanem azért, mert nem talált még egy olyan férfit, akivel el tudná képzelni az életét.

Talán sokszor volt már párkapcsolata, de mindig úgy érezte, hogy nem tud kiteljesedni, nem tud önmaga lenni, nem boldog. Feladta saját magát, az álmait, vágyait, csak azért, hogy ne veszítse el a férfit, és közben nem vette észre, hogy ő maga “szűnt meg létezni”.

De az is lehet, hogy érzelmileg még nem volt felnőve egy komoly kapcsolathoz, vagy egy házassághoz. Könyörületből, kötelességből vagy érdekből pedig nem akart “igent”-t mondani.

Úgy érezte, hogy nem akarja ezt a házasságot, hiába volt ott a gyűrű az ujján, akárhányszor csak ránézett, valami szorító nyomás lett úrrá rajta. Aztán egyszer csak tudatosult benne, hogy nem kötelező férjhez mennie, ahhoz a férfihoz, aki mellett nem érzi jól magát, szinte soha.

Senkinek sincs joga, hogy megmondja, hogy mit tegyen. Végül döntött, és kilépett a hosszú ideje tartó kapcsolatból, úgy érezte, mintha nehéz súlyokat vettek volna le a válláról. Azonban a külvilág nyomasztó kérdése “mikor mész már férjhez”, mégiscsak terhelte.

A vőlegény arra kérte a menyasszonyt, ne viseljen az esküvőn fehér ruhát, mert 'már nem ártatlan'

Soha ne dönts elhamarkodottan! A szíved mindig biztosan fogja tudni, ha itt az ideje. Senki sem tudja, hogy mit érzel mélyen legbelül, hogy milyen kihívásokat éltél át az életben, ezért soha ne dönts külső nyomás hatására.

Sokkal egészségesebb későn összeházasodni a megfelelő férfival, mint a nem hozzád illővel “időben”. Egyébként is ki dönti el, hogy mikor van itt az ideje, ha nem pont te? Biztosan, és nagyon határozottan fogod érezni, ha találkoztál azzal a férfival, akivel az életed hátralevő részét le akarod élni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek