Az Angyaloktól érkező jelek segítenek bennünket a helyes intuícióban, önbizalmat adnak számunkra, hogy tovább haladhassunk az utunkon. Ezek a jelek különböző formákban érkezhetnek felénk, hogy figyelmeztessenek vagy emlékeztessenek bennünket.

Ezek az Angyalok az őreink és az útbaigazítóink is egyben. Fénnyel és spirituális erővel teli lények, és ugyanakkor egyediek minden ember számára. Mindannyian rendelkezünk őrangyallal ki eggyel, ki esetleg többel is, mindez a hitünkön múlik.

Ha nehéz helyzetben találjuk magunkat, egyszerre több Őrangyal segítségét is kérhetjük, melyek csak akkor munkálkodnak, ha ez a mi kifejezett kérésünk feléjük. Ha bizonyos esetekben nem vagyunk biztosak a döntéseinkben, kérhetjük az őrangyalunkat, hogy küldjön jeleket számunkra.

Ezekkel a jelekkel minden esetben szelíden irányítanak bennünket, hiszen ők ismerik a legrejtettebb gondolatainkat, érzéseinket és vágyainkat is, ugyanakkor a gyenge pontjaink, a múltunk, a jelenünk és a jövőnk is nyitott könyv számukra. Ők azok, aki a magunk teljes valóságában ismernek bennünket. És mivel rendelkeznek a feltétel nélküli szeret energiájával, nagyon könnyen megértenek bennünket, tudják, mi az igazán jó számunkra, ellátnak bennünket értékes tanácsokkal, és inspirálnak az álmaink és vágyaink megvalósításában.

5 jel, melyet soha ne hagyjunk figyelmen kívül!

1. Hangok a fülünkben

A fülünkben hallott hangok, melyek minden személy esetében különböznek, egyik gyakori módja az Őrangyalok figyelmeztetésének. Ha ezt halljuk, vagy akár egy érezhető nyomást érzünk a fülünkben bizonyos fejünkben támadó gondolatok alkalmával, akkor ez akár ezeknek a jóváhagyását is jelenheti számunkra. Az Őrangyalunk ilyen esetben helyesli az intuíciónkat és az általunk választott utat.

2. 11-es számjegy

A számjegyek az Őrangyalok által használt gyakori és általános „nyelvezet” a kommunikáció terén. A 11 számjegy az öntudatra ébredést, a tudatosságot jelenti. Ezzel azt üzenik számunkra, hogy eljött az idő a spirituális „ébredésre” és feladhatjuk kétségeinket bizonyos dolgokkal kapcsolatosan.

3. Tollak

Ha valahol egy tollat találunk, azzal Őrangyalunk arra biztat, hogy feltétel nélkül bízzunk meg benne, és abban, hogy nem vagyunk egyedül. Minden ügyünkben bátran kérjük az ő segítségét, melyet meg is ad számunkra, hogy ne egyedül kelljen megbirkóznunk az adott feladattal.

4. Madarak

Az madarak az intuíció jelképei. Őrangyalaink akkor küldik ezt a jelet számunkra, ha arra szeretnének biztatni bennünket, hogy kövessük az ösztöneinket, melyek az adott esetben teljesen helytállóak, még akkor is, ha eltérnek a körülöttünk lévő személyekétől. Ez a jel arra ösztönöz bennünket, hogy ne hagyjuk figyelmen kívül, amit tudunk, ugyanakkor azonban egy figyelmeztetés is lehet arra vonatkozóan, elkerüljük az jövőben adódó problémákat.

5. Napfonat csakra

Ez a csakra, mely a köldök felett néhány centiméterrel található, a csakra energiák középpontja, ugyanakkor egy nagyon érzékeny terület. Sok esetben a gyomrunkban érzett bizsergés bizonyos problémák kapcsán arra figyelmeztethet bennünket, hogy valami nincsen rendben. Ha például egy adott személy közelében valami megmagyarázhatatlan nyomást érzünk a mellkasunkban, esetleg rossz közérzetet a gyomorban, ez arra utalhat, hogy valami nagyon nincs rendben, és tudatunk legyen éber a rossz elkerülése érdekében.

Mindezen felsorolt jelek figyelembevétele nem elhanyagolandó, igyekezzünk ezeket tudatosan észrevenni és követni, hiszen általuk próbálnak az Őrangyalaink ráterelni bennünket a helyes életútra.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.