Napi LikeJátékokból építettek kerekesszéket a kis csivavának

Játékokból építettek kerekesszéket a kis csivavának

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Turbo névre hallgató kis csivava úgy született, hogy hiányzott a két első lába. De neki ez így volt természetes, különösképpen nem tulajdonított jelentőséget ennek a hiányosságnak, ugyanolyan kis bátor kutyus volt, mint a többi eb.

csivava1

Nem sokkal ezelőtt, pár hete a kis kutyust a gazdái bevitték egy Indianapolis-i állatklinikára, hiszen sajnos nem igazán tudott érvényesülni a táplálékszerzésben, hiszen a 4 testvére ezt kellően megnehezítette.

Az állatorvos tanácstalan volt, azt mondta, hogy nem tud segíteni a kutyán, így Turbo gazdái eléggé elkeseredetten mentek haza, de hallani sem akartak arról, hogy a kis csivavát elaltassák. Amy Birk, az állatklinika vezetője azt javasolta, hogy bízzák Turbót egy tréner csapatra, akik majd foglalkozni fog vele.

csivava2

A kutya hamarosan jobban lett, meg is hízott némileg és egy játékhelikopter elemeiből el is készült a kis segédeszköz, amellyel közlekedni is megtanult. Majd egy másik, már jobb szerkezet is készült Turbónak, amelyre jobban rá tudta helyezni testének súlyát.

Ez sem tökéletes még, ezért gyűjtést szerveznek, hogy a kiskutya megkapja a számára legmegfelelőbb segédeszközt, hogy ezután boldogabb életet élhessen.

csivava3

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek