BlogJáték: Nyerd meg Dr. Csernus Imre új könyvét

Játék: Nyerd meg Dr. Csernus Imre új könyvét

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Olvasoterem.com, a Filantropikum.com-mal és a Jaffa Kiadóval karöltve játékot hirdet dr. Csernus Imre A kiút c. könyvéért. Három szerencsés olvasó elnyerheti a neves pszichiáter legújabb könyvét.

A nyereményről: Orvosként régóta stigmatizált emberekkel dolgozom, olyanokkal, akik a saját poklukban fortyognak, és nem látják a kiutat. Vajon mit jelent a pokol? Mit jelent talpra állni, és felnőttként élni? Nekem meggyőződésem, hogy amibe egy ember juttatta önmagát, abból ki is mászhat. De hogyan? Mi az út? Ezekről a folyamatokról, az első lépésekről szól ez a könyv, különös tekintettel a mai huszonéves fiatalokra, akiket divatos szóval Y generációnak is neveznek. Jó ideje érdekel már, hogy milyenek ők, milyen erők, kétségek munkálkodnak bennük, hiszen ők a jövőnk letéteményesei.

csernus-imre-konyv

Játék időtartama: 2013. november 7. – 2013. november 14., 24:00 óra
Eredményhirdetés: 2013. november 15.
Hogy mit kell tenned?
Válaszolj helyesen az Olvasoterem.com által feltett három kérdésre és máris versenybe szálltál az egyik értékes könyvért. A cikk alján figyelmesen olvasd el a Játékszabályt!!!
Nyertesek:
Három jó megfejtő dr. Csernus Imre A kiút c. könyvének egy-egy dedikált példányát nyeri. Több helyes megfejtés esetén a nyertesekről sorshúzással döntünk.

FIGYELEM! A lenti űrlap megtalálható az olvasoterem.com-on is, de tilos mindkét helyen kitölteni. A duplázókat automatikusan kizárjuk a játékból. Csak úgy van esélyed megnyerni a könyvet, ha sportszerűen játszol, és csak egyszer töltöd ki az űrlapot.

Ez a játék véget ért, íme az eredmények:

985 személy töltötte ki az űrlapot, és a válaszadók 94 százaléka jól felelt, tehát valamivel több mint 930 személy közül kellett kisorsoljuk a három nyertest.
A helyes válaszok a következők voltak:
Hol született Dr. Csernus Imre? – a Vajdaságban
Mi szeretett volna lenni gyerekkorában dr. Csernus? – szülészorvos
Melyik könyvét adta ki újra – átdolgozva és bővítve – 2011-ben? – Drogma
Az alábbi olvasóink megnyerték a pszichiáter új, dedikált könyvét:
Tar Gabriella
Széll Izabella
Lipcsei Sándorné
A nyerteseknek gratulálunk.

Játék előtt tanácsos elolvasni az Olvasoterem.com adatvédelmi nyilatkozatát. A lényeg: az e-mail címeket harmadik félnek nem adják át, és csak azért őrzik meg, hogy a következő játékról értesíthessenek. Figyelem! Ha részt veszel ezen a játékon, azzal azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírják a játéklistára – ezt a listát csak és kizárólag játékaik alkalmával használják, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre NEM küldenek. A listáról utólag bármikor leiratkozhatsz, ami azzal jár, hogy végleg törölnek az adatbázisból. Játszani továbbra is játszhatsz, egyszerűen csak nem kapsz értesítést az újabb játékokról. Az e-mail címeket az Olvasoterem.com gyűjti össze, a Filantropikum.com semmilyen esetben nem rögzíti felhasználóinak és a játékon részt vett személyek adatait.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek