LélektárJanuár 24. Újhold a Vízöntő jegyében - Változásokra számíthatsz a jövődben!

Január 24. Újhold a Vízöntő jegyében – Változásokra számíthatsz a jövődben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Január 24-én Újhold alakul ki a Vízöntő csillagjegyben, ami mindig valami újdonságot tartogat, egy új emberrel ismerkedhetünk meg, új tulajdonságunkra derülhet fény, amely teljesen új megvilágításba helyezi a világszemléletünket, életmódunkat.

Az Újhold a következő időszakban felerősíti az individuális energiákat, a találékonyságot, a jövővel kapcsolatos kérdéseket, illetve a fizikai gyógyulást, lelki regenerálódást.

Ezen égi jelenség arra hívja fel a figyelmünket, hogy mennyire fontos a kommunikáció ahhoz, hogy az emberi kapcsolatok megfelelően tudjanak működni. És mivel a Vízöntő csillagjegy kerül most a főszerepbe, elsősorban azok az energiák érvényesülnek most, amelyek az említett zodiákusra jellemző, így az önzetlenség, az emberek iránti szeretet, az őszinteség, az ösztönös gondolkodás, illetve a nagylelkűség.

A következő időszak alkalmas lesz arra, hogy az elménket lecsillapítsuk, kissé befelé figyeljünk, és a spirituális fejlődésre összpontosítsunk. Induljunk el egy lelki felfedező útra, ahol közelebb tudunk kerülni az igazi önmagunkhoz, tisztába tudjuk tenni a gondolatainkat, és a megérzésünkre hallgatva számunkra kedvező döntéseket tudjunk hozni.

Mihály arkangyal azt tanácsolja számunkra, hogy lehetőségeink szerint vegyük észre a pozitív dolgokat, változásokat, a negatívakra, ha nem muszáj, ne figyeljünk, viszont a rossz, ártó energiákat árasztó emberektől óvakodjunk, ha lehet, tartsuk távol tőlük magunkat.

Az Újhold azt üzeni számunkra, hogy összpontosítsunk a személyes szabadságunk kialakítására, annak megvédésére, mert ez jelenthet garanciát arra, hogy a következő periódusban jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Nem szabad megfeledkezni az álmokról sem, fektessünk energiát és időt azok megvalósítására, alakítsuk ki saját életterünket, ízlésvilágunkat, erősítsük meg a hitrendszerünket, illetve a társas kapcsolatainkat, mert ezáltal sokkal nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat.

Legyünk mindig figyelmesek, és a kínálkozó lehetőségeket igyekezzünk minél jobban kihasználni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek