LélektárJanuár 11-e és 14-e között 3 fontos asztrológiai esemény is bekövetkezik egymás...

Január 11-e és 14-e között 3 fontos asztrológiai esemény is bekövetkezik egymás után – Megnyílik az egyetemes átalakulás kapuja

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Univerzum felajánlja nekünk a lehetőséget, hogy olyan módon alakítsuk át az életünket, ahogy azt korábban nem is hittük lehetségesnek. Az angyalok a mi oldalunkon állnak, és védelmeznek minket, miközben fontos döntéseket hozunk, és átalakítjuk a sorsunkat.

Egy új év, egy új hónap, egy új kezdet. Január közepe három óriási asztrológiai eseményt is tartogat egymás után, amelyek hihetetlen energiák hullámait indítják el az Univerzumban, mi pedig bőségesen profitálhatunk ebből. Most minden megváltozik, mi pedig nyitott lélekkel és lelkesedéssel telve élvezzük az utazást.

Tudd meg, melyik ez a három rendkívüli fontosságú asztrológiai esemény január közepén, és hogy fordíthatod a javadra azokat.

Január 11-én Újhold a Bakban

Január 11-e varázslatos nap, hiszen ekkor érkezik el 2024 első Újholdja. Az év első Újholdja a Bakban, egy ambiciózus és határozott jegyben tűnik fel. Ebben az időszakban a Nap és a Hold olyan energiákat bocsátanak ki, amelyek arra ösztönöznek minket, hogy elgondolkodjunk céljainkon.

Az év első Újholdja meghatározza az elkövetkező hónapok alapvető hangulatát is. Ezt az erőteljes energiát úgy használhatjuk ki, ha a következő fontos témákhoz igazítjuk a szándékainkat: belső béke, fegyelem, bátorság, személyes növekedés és a lélek szépsége.

Ez ideális időszak arra, hogy hosszú távú elkötelezettségekkel, karrierbeli célokkal és személyes projektekkel kapcsolatos szándékokat határozzunk meg.

Január 13-án a Merkúr belép a Bakba

Január 13-án a Merkúr belép a Bakba. Ez a bolygóátvonulás a módszeres gondolkodás, a stratégiai tervezés és az alapvető kommunikáció fontosságát hangsúlyozza.

A Bak, ez a Szaturnusz által uralt földjegy, nagyra értékeli a felelősséget, az ambíciót és az szorgalmas munkamorált. Ez mindannyiunkat arra ösztönöz, hogy struktúrát és rendet vigyünk gondolatainkba és megnyilvánulásainkba.

Az Univerzum azt tanácsolja, hogy fogadjuk el azt a bölcsességet, amit ez a bolygóátvonulás kínál nekünk, és igazítsuk cselekedeteinket a Bak fegyelmezett energiájához, mert csak nyerhetünk ezáltal. Ezzel kikövezzük az utat a személyes és szakmai sikerek felé, mivel hagyjuk, hogy az égi energiák vezessenek bennünket, amelyek segítik és alakítják az idei utazásunkat.

Január 14-én az északi és déli csomópontok együttállásba kerülnek a Vénusszal

Január 14-én a Vénusz, a szerelem és a szépség bolygója együttállásba kerül a holdcsomópontokkal. Ez az égi találkozás erőteljes energiákat hordoz magában, amelyek útmutatást nyújtanak azoknak, akik kapcsolódni próbálnak az Univerzum frekvenciáihoz.

Erre az időszakra az Univerzum 2 fontos tanáccsal lát el bennünket:

1. Itt az ideje, hogy elfogadjuk az átalakulásokat a kapcsolatainkban

Az északi csomópont hatása arra ösztönöz, hogy a spirituális fejlődésre és kiteljesedésre összpontosítsunk, míg a déli csomópont a negatív és mérgező kapcsolatok elengedésének fontosságát hangsúlyozza. Ezt a kozmikus eseményt katalizátorként használhatjuk, hogy pozitív irányban változtassunk a kapcsolatainkon – legyen szó akár romantikus, családi vagy szakmai kapcsolatokról.

2. Szeretnünk kell önmagunkat és figyelnünk kell a belső harmóniára

Az Univerzum arra ösztönöz minket, hogy olyan tevékenységekkel foglalkozzunk, amelyek örömet okoznak, fordítsunk időt az önmagunkról való gondoskodásra, és figyeljünk oda a belső világunkra.

A kozmikus energiák támogatják az önmagunkkal való szeretetteljes kapcsolat kialakulását, elősegítve az egyensúly és a harmónia érzését, ami pozitívan befolyásolja a másokkal való kapcsolatainkat is. Az autentikus énünkkel való összehangolódással olyan kapcsolatokat vonzunk be, amelyek összhangban vannak azzal, akik valójában vagyunk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek