A három gyertya közül válaszd ki azt az egyet, amelyik a legjobban vonz, és a lentiekben már olvashatod is, hogy miről árulkodik a választásod.

Intuíciód alapján válasz egyet a 3 gyertya közül, majd olvasd el mit árul el személyiségdről

1. Kék

Igazság, őszinteség és nyílt kommunikáció – ezek számodra a legfontosabb értékek. Életcélodnak tartod azt, hogy másokat motiválni tudj akár írásaidon, akár szavaidon keresztül. Ettől érzed magad egésznek. A torokcsakrád jelzi legjobban, hogy éppen milyen tartalmat próbálsz közölni.

Ha azon kapod magad, hogy elfog a köhögés, vagy elmegy a hangod, akkor biztos lehetsz abban, hogy hamis dolgokat közvetítesz. Az igazi kihívás számodra az, hogy rájöjj mikor is osztasz meg már túl sokat magadról az embereknek. Van az úgy, hogy az emberek nem szívesen hallgatnák végig, amit mondanál.

Mielőtt belelendülnél a beszélgetésbe először vizsgáld meg, hogy az az információ ér annyit, hogy megoszd másokkal is. Ezen a problémán nagyon sokat segíthet, ha napi rendszerességgel naplót írsz.

2. Piros

Te egy nagyon szenvedélyes ember vagy, szeretsz szeretve lenni és tele vagy romantikával. A család és a kapcsolatok nagyon fontosak számodra. Nagyon jószívű vagy, de nehezen éled meg, ha probléma merül fel a kapcsolataidban.

Lételemed, hogy a környezetedből kiűzd a zűrzavart, mert ha nincsenek a dolgok rendben képtelen vagy jól teljesíteni. Figyelj oda a pénzügyeidre, mert annak ellenére, hogy aránylag jól bánsz a pénzzel képes vagy a túlköltekezésre is.

3. Sárga

Kétségek nélkül képes vagy együtt érezni. Empatikus énednél fogva képes vagy energiával megtölteni a környezetedet. Az ösztöneid mindig jót súgnak, habár néha bizonytalannak érzed magad egy személlyel, hellyel vagy dologgal kapcsolatban és nehezen határozod el magad. Fontos, hogy tartsd nyitva szemeid, hogy kim is történnek a környezetedben, ez majd segít.

Ha valamit a fejedbe veszel, attól nincs ami eltántorítson, mert nagyon kitartó vagy. Mindig elővigyázatos vagy, ezért másokat is jó irányba tudsz befolyásolni. Ha megkérnek minden további nélkül segíts másokon, de ha engedélyük nélkül tennéd ezt, azzal lehet ha gondot okozol.

Egy jó tanács lehet számodra az, hogy egyszerre csak egy célra fókuszálj, mert ha több vasat is tartasz a tűzben lehet, hogy nem tudnak úgy haladni a dolgaid, mint ahogyan szeretned.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.