A hónapok energetikai hullámait váltakozva érzékelhetjük, de ami augusztusban vár reánk, az több szempontból is érdekességet tartogat számunkra. A mennybéli világ energiái sűrűsödni látszanak, így az augusztus tömve lesz különbnél különb fajtájú energiahullámokkal.

Ahogy beköszönt az augusztus, kicsit úgy érezheted, mintha nem nagyon találnád a helyed. Ez annak köszönhető, hogy a Merkúr az Oroszlán jegyében lévő Újholddal karöltve lassan visszavonulót fúj. Ez sokkal intenzívebb energiákat szül, ráadásul az Oroszlán Kapuja is lassan megnyílni látszik, ami további varázslatos energiákat hoz majd el.

Az Oroszlán Kapuja egy igencsak érdekes energetikai kapu, amely minden év augusztusának 8-ik napján nyitja meg kapuit. Ez a folyamat óriási energialavinát indít el, amely többnyire pozitív töltetű, de csak azok számára jelent előnyt, akik befogadóan állnak hozzá. Ez idő tájt leginkább arra figyelj, hogy céljaidat pontosan fogalmazd meg és tégy az álmaid elérése érdekében.

Ezt már olvastad? Az angyalok üzenete augusztusra: jelentős átalakulás várható!

Ne csak ábrándozz, hanem cselekedj is!

Az Oroszlán energiái kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a tudat egy felsőbb szintjét is megtapasztalhassuk. Felélednek az emberi energiák és végre a haladás útjára léphetünk.

Az Oroszlán Kapujának energiái felélesztik a Szent Fényt, amely minden csillagjegy szülöttjére nagyszerű hatással lesz. Egyfajta ébredést tapasztalhatunk, és ha nyitottan fogadjuk a történéseket hosszú távra feltöltekezhetünk.

Persze lesz kevésbé kedvező vetülete is az augusztusnak, de te csak arra fókuszálj, hogy azok az energiák, amelyek ki akarnak billenteni az egyensúlyodból, messziről elkerüljenek. A csillagok visszavonulása rövidke pillanat, így amit egy ideig visszahúzó erőként élsz meg, az könnyedén az előnyödre válhat.

A hónap közepén a Telihold energiái simítanak el minden feszültséget, addig pedig emelt fővel viseld a frusztrációt.

Ezt már olvastad? 2019-es év augusztus hónapjának asztrológiai jellemzése!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.