Augusztusban a mentális és materiális energiák fognak nagyon felerősödni, a legfontosabb, hogy el tudjuk dönteni, mit is szeretnénk igazából elérni. Túl sokat gondolkodunk, nagyon sok negatív energiával élünk nap, mint nap, olyan dolgokra fordítunk figyelmet, amelyek nem szolgálják hasznunkat. Ezen a hozzáállásunkon kell változtatnunk, ne hagyjuk, hogy a lehúzó erők tovább uralják az életünk.

Az elménk minden nap próbál becsapni, azt érezteti velünk, hogy túl kicsik vagyunk bizonyos dolgok megtételéhez, állandó harcban élünk önmagunkkal. Itt az ideje, hogy legyőzzük ezeket a gondolatokat, vegyük körbe magunkat olyan emberekkel, akik inspirálnak, motiváló hatással vannak ránk. Nem szabad túl komolyan venni az élet dolgait, nevessünk, élvezzünk minden pillanatot, ne görcsöljünk állandóan.

Ha azon kapjuk magunkat, hogy állandóan panaszkodunk, lépjünk ki az áldozat szerepéből, és nevessünk egy jót a saját magunk által kialakított önsanyargató helyzeten. Töltsünk több időt a családunkkal, szeretteinkkel, még akkor is, ha úgy érezzük, hogy nincsenek olyan jó hatással ránk. Nyújtsunk nekik támogatást, az önzetlen segítség a legnagyobb kátyúból is megmutatja a kiutat. Ha valaki be akar csapni, ez annak a jele, hogy mi sem tartjuk tiszteletbe saját személyiségünket.

Ezt már olvastad? 2019-es év augusztus hónapjának asztrológiai jellemzése!

A hónap első felében

Túl sok az elvárásunk önmagunkkal, és a világgal szemben, ezért az az érzésünk lehet, hogy semmi sem sikerül. Tartsunk egy kis szünetet, hagyjuk a dolgokat lecsillapodni, és minden a megfelelő időben el fog rendeződni. Ha úgy érezzük, nem vagyunk képesek továbblépni, gyakoroljuk a hálát, összpontosítsunk azokra a dolgokra az életünkben, amelyek jók.

Ez a hónap leginkább arról szól, hogy megtanuljunk együttérzőek lenni, segítsünk másokon. Többé nem a legjobb lehetőséget kell kergetnünk, hanem inkább befogadnunk minden felénk áradó dolgot. Meg kell tanulnunk várni és elfogadni. Fogadjuk el, hogy mindannyian egyek vagyunk, és nem egymás ellenségeiként, hanem segítőként élünk ezen a Földön.

A hónap második felében

Augusztus 12-22 között cselekvések és változások lesznek az életünkben, próbáljunk meg mindent pozitív szemüvegen keresztül szemlélni. Ha valamitől félünk, vagy nehéznek is gondoljuk, vegyük számba azokat a pozitív változásokat, amelyeket hosszútávon eredményez. Indítsunk új vállalkozást, váltsunk munkahelyet, pályázzunk, vásároljunk új otthon, autót stb.

Most minden olyan lépés sikerekkel járhat, amelyet eddig nem volt bátorságunk megtenni. Próbáljunk meg maximálisan arra összpontosítani, amit el szeretnénk érni az életben, most számos lehetőség vár ránk. Élvezzük a kiteljesedés és az öröm állapotát.

Ezt már olvastad? Ezek lesznek a legszerencsésebb csillagjegyek augusztusban!

A hónap harmadik felében

Augusztus 23-tól a hónap végéig kisebb akadályok lesznek az életünkben, leginkább visszaéléssel fogunk szembesülni. Fontos, hogy tartsuk tiszteletben önmagunkat, és próbáljunk határt húzni mások számára is, mert különben csak kihasználják jóságunkat. Próbáljuk egy kicsit más szemmel nézni a dolgokat, bővítsük a látókörünk, kössünk új barátságokat, iratkozzunk be valamilyen tanfolyamra.

Nyugodtan vállaljunk be olyan kihívásokat, amelyek elősegítik fejlődésünket. Most könnyen megszabadulhatunk gátlásainktól, viszont egy harmonikusabb állapotért keményen meg kell dolgozni. Augusztusban olyan hátszelünk lesz, amely a kedvező irányba fog fújni, csak épp el kell engednünk magunkat!

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com (A fordítás Delia Muresan engedélyével készült)

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.