Ünnepeljük meg a szerelmet, ezt a csodás érzést közösen azzal, akit a világon a legjobban, rajongásig szeretünk. Nézzük együtt az alábbi videót, amely 2015 legromantikusabb alkotása.

legjobb-kisfilm2015

Nőként imádom a romantikus filmeket, a szerelmes regényeket, történeteket. Ki nem? Azonban ez a videó teljesen más érzelmeket váltott ki belőlem. Olyan elsöprő érzés ívódott belém, amely napok múlva sem csillapodott. Ez pedig a szerelem, a romantika semmihez nem hasonlítható érzése.

Olyan kérdésekkel kezdődik az alkotás, mint a „Lehetek az a férfi, aki mindig nevetni fog rajtad azért, mert minden reggel három percedbe kerül, amíg megkened vajjal a kenyeredet?”, de végül egy olyan kérdés is elhangzik, amelyről minden lány álmodik: „Hozzám jössz feleségül?”.

A Tiffan&Co. New York-i ékszerüzlet legújabb reklámjában nem csak heteroszexuális párok kaptak szerepet, hanem színes bőrű és meleg emberek is megjelentek.

Ez 2015 legérzékibb és legromantikusabb kisfilmje! Ha eddig nem szoktál könnyezni, most mindenképp fogsz.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.