LélektárIlyen lesz az idei augusztus a csillagok állása szerint! Dönteni kell: barátok...

Ilyen lesz az idei augusztus a csillagok állása szerint! Dönteni kell: barátok vagy szerelmek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az idei augusztus dinamizmust, kihívást hoz, felerősítve azt az érzést, hogy annyi munka vár még ránk, hogy nem is tudjuk megjósolni, hogy mikor érünk a végére.

Ilyen lesz az idei augusztus a csillagok állása szerint! Dönteni kell: barátok vagy szerelmek!

A leginkább érintett csillagjegyek, akikre hatással van az augusztus, az az Oroszlán, a Vízöntő, a Szűz, a Bika és a Bak.

Még mindig a Holdfogyatkozás hatása alatt vagyunk, ami felerősíti bennünk a gyengéd érzéseket, és ilyenkor megtörténhet az is, hogy egy korszak véget ér, viszont egy másik meg elkezdődik. A következő hetekben előfordulhat, hogy összekuszálódnak a szálak, ami a magán- és a szakmai életet illeti, és észrevétlenül kontrollmániássá, manipulátorrá válhatunk. Megtörténhet, hogy döntéshelyzetbe kerülünk, amikor a barátunk, vagy épp a szerelmünk között kell választanunk.

Az Oroszlán-Vízöntő tengely nagyon aktív lesz augusztusban, egyrészt augusztus 11-én Újhold, valamint részleges Napfogyatkozásra kerül sor az Oroszlán jegyében.

Augusztus 6-án, a Vízöntő jegyében Feketehold keletkezik, amely életre hívhat olyan terveket, vágyakat, amelyek 2009. október és 2010. júniusa között keletkeztek. Érdemes tehát visszamenni az időbe és elgondolkozni, hogy abban az időszakban éppen mi foglalkoztatott bennünket, mit terveztünk. Ez azért fontos, mert ezáltal képesek leszünk megérteni azt, hogy jelenleg mi miért történik, kinek az életében állhat be változás.

A Mars augusztus 13-ig a Vízöntő jegyében retrográd mozgásban lesz, majd marad is ebben, míg áttér a Bak jegyébe.

Augusztus 23-tól a Nap a Szűz jegyébe lép, amelynek korlátozó hatásai lesznek, és tanácsos ha mindenki odafigyel magára, az egészségére és a környezetének tisztántartására.

A szociális törésvonalak, különbségek növekedni fognak augusztus 27-ig, viszont ezután, mikor a Mars előrehaladó mozgásba kerül a Bak jegyében, egy pozitív, kedvezőbb korszak veszi kezdetét, mikor számos problémára megoldást találhatunk.

Fontos, hogy 1-jén, 3-án, 10-én, 11-én, 25-én és 28-án türelmes, elővigyázatos legyen mindenki, és semmilyen fontos szerződést ne írjon alá senki.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek