OtthonIlyen asztal mellett garantált, hogy békében hagy dolgozni a macska

Ilyen asztal mellett garantált, hogy békében hagy dolgozni a macska

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az egyik legnépszerűbb házi kedvencről tudjuk, hogy erős, független személyiséggel rendelkezik, és ha úgy tartja kedve, mindenre fittyet hányva garázdálkodik a lakásban.

Gyakran előfordul, hogy éppen akkor támad kedvük játszani, amikor fontos teendőnk akad, vagy éppen pihenni akarunk, és nem hagynak minket nyugton. Ilyenkor vagy félbeszakítjuk addigi tevékenységünket, és foglalkozunk a macskával, vagy kizárjuk az erkélyre a szőrcsomót.

Azonban van egy harmadik megoldás is, ugyanis Ruan Hao, a hong kong-i Lycs Architecture dizájnere egy olyan különleges asztalt tervezett,amelyiket az elfoglalt gazdi, és az unatkozó macska is egyaránt használhat. Az úgynevezett macskasztalban (CATable) kedvencünk órákig is közlekedhet, pihenhet, mialatt a gazdi az asztal felületén a mindennapos teendőit végzi.

Az asztal felülete semmiben nem különbözik a hagyományos asztal felületétől, ám ami alatta található, az valóságos paradicsom a macskák számára. Az asztal belsejét ugyanis szűkebb, tágabb járatok hálózzák be, amelyekben a macska kényelmesen fel tudja találni magát, nem zavarva így az asztalon folyó tevékenységet. Munkánk végeztével pedig játszhatunk egy kiadósat a kedvencükkel, feltéve, ha a sok mászkálás után még lesz kedve a mókára.

macskasztal-001

macskasztal-003

macskasztal-004

macskasztal-005

macskasztal-006

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek