KuriózumÍgy töltheted fel spirituális tartalékaidat a kezeid segítségével!

Így töltheted fel spirituális tartalékaidat a kezeid segítségével!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mindegyikünkben megvan a gyógyítás ereje. Például, amikor megvágjuk magunkat a szervezet pár nap alatt begyógyítja a sebet. Amikor sírunk, a szívünk és az agyunk megnyugszik, és megkönnyebbülünk. Tehát mindenkiben élnek ezek a veleszületett gyógyulási képességek, csak ezeket észre se vesszük.

Így töltheted fel spirituális tartalékaidat a kezeid segítségével!
Fotó: Tara Rieke-Elledge

Az emberi test egy hihetetlen csoda. Most ezt a cikket olvasva is számtalan reakció, folyamat zajlik le benned, amelyek elengedhetetlenek a megfelelő működéshez. Egy ilyen fejlett szervezet törődést és táplálást igényel, ezért figyelj oda, mit eszel, próbálj rendszeresen mozogni, légy minél többet a friss levegőn, igyál sok folyadékot és pihenj elegendő időt. Viszont ne feledd nem csak fizikai vonatkozásokban kell önmagadat táplálnod, hanem spirituálisan is.

Hiába táplálkozol a legegészségesebben, vagy mozogsz minden nap, ha spirituálisan kimerült vagy. Igazán egészséges csak úgy lehetsz, ha a lelked is rendben van. A spirituális energiád képezi a testedet körülvevő aurát. Ezt is ugyanúgy ápolni kell, mint a fizikai testedet. Sokszor hajlamosak vagyunk erről elfeledkezni és értetlenül állunk, ha rossz dolog történik velünk annak ellenére, hogy fizikai síkon mindent megtettünk.

Azt, hogy a spirituális energiáink alacsony szinten mozognak könnyen megállapíthatjuk, hiszen olyan „tünetekkel” jár együtt mint:

  •  lelkesedés hiánya
  •  céltalanság
  •  a sehova sem tartozás érzése
  •  stressz és belsőfeszültség

Ha ezeket tapasztaljuk, szánjunk rá időt és hozzuk rendbe az energiaszintünket, íme a módszer:

1. lépés

Keress egy csendes helyet, ahol zavartalanul lehetsz. Feküdj le, vagy ülj le egy székre. Hunyd be a szemed és vegyél 5 mély lélegzetet. Úgy lélegezz, hogy a hasad is megmozduljon, ne csak a mellkasod.

2. lépés

Tedd össze a két kezed, mintha imádkoznál és gyengéden nyomd össze az ujjbegyeidet és a tenyered, majd emeld a kezeit a homlokod magasságába, ahol a Harmadik szem csakrája található, majd engedd le a mellkasod szintjére a Szívcsakrához.

3. lépés

Ezután óvatosan dörzsöld össze a tenyereid, amíg egy kis melegséget nem érzel, majd a jobb kezedet helyezd a szíved környékére, és a balt pedig a köldöködhöz. Ezeket a fontos pontokat a kezeidből áradó energiával feltöltöd.

4. lépés

Tarts a szemed csukva és képzelj el egy gyógyító erejű fehér fényt áradni a tenyereidből. Vizualizáld, hogy ez a fény bejárja az egész tested, és mindent feltölt ahol elhalad. Hagyd, hogy a fény átjárjon a lábujjaidtól egészen a fejtetődig. Képzeld el, hogy ez a fény egy védőburkot képez körülötted.

5. lépés

Mikor már úgy érzed elegendő energiát szívtál magadba nyisd ki a szemeid és gyengéden rázd meg a kezeid. Állj fel és mozgasd át a tested, hogy a vérnyomásod megpezsdüljön.

6. lépés

Igyál meg egy jó pohár vizet, hogy biztosítsd a hidratáltságot a nap további részéhez.

Ez egy nagyon egyszerű és könnyű módja annak, hogy energiával tölthessük fel magunkat. Ajánlott minden héten egyszer elvégezni, hogy jobban érezzük magunkat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek