OtthonÍgy szabadulhatsz meg véglegesen a pókoktól! Többé nem fogják rád hozni a...

Így szabadulhatsz meg véglegesen a pókoktól! Többé nem fogják rád hozni a frászt a lakásodban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A pókok, főképp akikben félelmet keltenek, komolyan megnehezítik a lakók életét, főként azok biztonságérzetet. Kevés az olyan ház, ahová a pók ne tud beférkőzni, ezért a legjobb, ha rávesszük őket a távozásra.

Így szabadulhatsz meg véglegesen a pókoktól! Többé nem fogják rád hozni a frászt a lakásodban!

Lássunk most pár környezetkímélő, mégis hatékony pókűző módszert.

Ecet

Egy szórófejes flakonba, fele fele arányba tölts vizet és ecetet, rázd össze az üveget, majd fújd be a sarkakat, minden olyan részt a lakásodban, ahol pókok rejtőzködhetnek.

Menta

A pókok ki nem állhatják a menta illatát, így a szórófejes flakonba tölts kevés vizet, és ehhez adj hozzá 20-30 csepp menta illóolajat, és azzal fújd be a zugokat.

Itt is annyi a dolgot, hogy egy bögre vízbe feloldasz 3 evőkanál sót, majd beleöntöd a szórófejes flakonba és beveted a pókok ellen.

Takarítás

Bizony, a rendszeres takarítással, felmosással megelőzheted a pókinváziót. Azonban a pókfészket ne porszívózd fel, mert azok tovább fejlődhetnek a zsákban, csak akkor használ porszívót, ha egyszer használatos tasakba kerülnek a pókok, amelyet majd kitehetsz a szemetesbe.

Citrom

Hámozz meg egy citromot, majd őröld porrá, és a kapott citromos porral szórd meg a pókhálós sarkakat.

Gesztenye

Most, hogy kezdett hullni a gesztenye, szedjél fel párat, majd helyezd el azokban a sarkakban, ahol pókok szoktak tanyázni.

Cédrusfa

A cédrusfa remekül elűzi a nyolcszemű rovarokat, így helyezd el a szoba sarkaiban. Emellett molyűző hatása is van, így nyugodtan betehetsz egy-két ágat a ruhák közé.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek