Napi LikeÍgy reagált négyesikreik hírére a nyolc éve gyermektelen pár

Így reagált négyesikreik hírére a nyolc éve gyermektelen pár

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A megható történet az Egyesült Államokbeli Utah-ban történt. Ashley és Tyson Gardner nyolc éve próbálkoztak a gyereknemzéssel, de sajnos az asszony endomtriózisa miatt ez nem jött össze. 2014. júniusában sikerül annyi pénzt összegyűjteniük, hogy megpróbálkozzanak az utolsó lehetőséggel, és a mesterséges megtermékenyítést választották.

par

Ashley a siker érdekében 25 napon keresztül minden reggel injekciózta magát. Nagyon megviselték a kezelések a fiatal nőt, de férje is sokszor nehezen bírta beadni az injekciókat feleségének. Nem akarták elkiabálni, ezért csak magukban, titkon reménykedtek, hogy a sok erőfeszítés meghozza a gyümölcsét.

Végül óriási meglepetés értek őket, július 23-án, az ultrahangvizsgálaton kiderült, négy baba is szépen fejlődik Ashley pocakjában. Mindezeket a pillanatokat a pár barátja, Alicia Hallock dokumentálta, természetesen akkor is ott volt, mikor kiderült a négyes gyerekáldás.

Ashley az amerikai CNN hírcsatornának úgy nyilatkozott, hogy először egyszerűen nem hitte el, amit halott, kicsit sokkolta a hír, de pár perccel később már óriási boldogság töltötte el a két leendő szülőt.

https://www.youtube.com/watch?v=Aac9Oj727JQ

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek