Napi LikeÍgy reagál az idős néni, amikor megkapja születésnapi ajándékát! - VIDEÓ

Így reagál az idős néni, amikor megkapja születésnapi ajándékát! – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A meglepetés és a szeretet varázsa! Nézd meg, miként reagál ez az idő hölgy, mikor kinyitja születésnapi ajándékcsomagját.

nagyi-ajandek

Angela Withers Berton osztotta meg az alábbi videót a Facebookon, ami egy idő páciense örömét örökítette meg. Amikor a néni a születésnapi csomagját igyekezettel bontogatni kezdte, és végül bepillanthatott annak tartalmában, szóhoz sem jutott a meglepetéstől és a boldogságtól.

A rövid filmecske világszerte megdobbantotta az érző emberi szíveket. Az idős néni egy színes tornacipőt kapott ajándékba, amit a gondozója is viselt, és mindig odavolt, amikor Angela a különleges lábbeliben látogatta meg.

Alig várjuk, hogy a néni végre kibontsa a csomagját. Ez nem megy egy könnyen, hiszen a díszcsomagolás nehezen akar felszakadni. De végül sikerül, és megpillanthatja a dobozt, amelyet felnyitva, ott terem a több színben pompázó surranó.

Az idős asszony szóhoz sem jut, csak ámulva nézi ajándékát, majd gyorsan kikapja, és magához öleli. Ilyen imádnivaló, örömteli reakciót még biztosan nem láttunk.

https://www.youtube.com/watch?v=XGl4CuNhpX8

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek