Napi LikeÍgy reagál a kutyus, amikor meglátja 2 éve nem látott gazdáját -...

Így reagál a kutyus, amikor meglátja 2 éve nem látott gazdáját – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Még mindig a legkedveltebb és legnépszerűbb háziállatnak a kutyák és a macskák számítanak. Gyakran külön kutyás és cicás táborok alakulnak ki, de van olyan is, hogy valaki mindkét állatot nagyon szereti, így az eb, a nyávogó szőrgomolya és a gazdi is békességben, harmóniában tud egymás mellett élni.

kutya-szeretet2

Az biztos, hogy főként a kutyák (a cicák is, csak náluk nem annyira egyértelmű) mindig is feltétel nélkül csodálják gazdájukat, mindig segítenek a bajban, ott vannak mellette a legnehezebb percekben is, nem kérve semmit cserébe.

A videóban szereplő édes négylábú öröme határtalan, mikor az ajtó felöl zajokat hall, majd nem más lép be, mint a gazdi, akivel közel két esztendeje, hogy nem találkozott. A kutyus egyszerűen Nathan ölébe ugrik és hangos-boldog ugatással üdvözli. Később a férfi lehajolt a rég nem látott kedvencéhez, és annyi kutyapuszit kapott, amennyit csak egy kutyus adhat.

Hihetetlen, hogy ennyi idő elteltével is képes ez az eb emlékezni gazdája lépteire, és így örülni egy embernek. Az életünk során többször tanulhatnánk az állatoktól, ha mást nem is, de a gondoskodást, a baráti hűséget, a feltétel nélküli szeretetet biztosan.

Nézd meg a cuki kis videót és ha tetszett oszd meg barátaiddal!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek