OtthonÍgy néz ki egy ideális nyaraló - FOTÓK

Így néz ki egy ideális nyaraló – FOTÓK

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A legtöbb ember fejében megfordult, hogy néhanapján jól esne egy olyan helyen kipihenni a fáradalmakat, ahonnan zavartalan kilátás nyílik az éjszakai égboltra, vagy ahol a gyerekek önfeledten játszadozhatnak az udvarban anélkül, hogy bárkit is zavarnának.

nyaralo1

Az alábbi képeken látható isztriai ház minden ilyen igényt kielégít annak ellenére, hogy csupán 60 négyzetméteres. E mellett saját nyaralónk megépítésénél is mintául szolgálhat.

A régi, de felújított házat a tulajdonosai remek érzékkel állították a turizmus szolgálatába. A tulajdonosok ugyanis a közeli faluban élnek, ahonnan élelmiszerrel is el tudják látni a vendégeket, e mellett pedig idegenvezetést is vállalnak, hogy az idelátogatók a helyiek társaságában fedezhessék fel a környék nevezetességeit és természeti látványosságait. Az udvaron ugyan nem található medence, ám elhelyeztek egy külső zuhanyzót.

Kívülről nem látszik, de a ház kétszintes, mivel lejtős oldalba építették, innen adódik a szintkülönbség. A ház ideális egy négyszemélyes család számára, és kutyatartókat is várják, hisz a nagy udvaron vidáman hancúrozhatnak a négylábú kedvencek is.

nyaralo

nyaralo2

nyaralo3

nyaralo4

nyaralo5

nyaralo6

nyaralo7

nyaralo8

nyaralo9

nyaralo10

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek