LélektárÍgy léphetsz kapcsolatba az őrangyaloddal!

Így léphetsz kapcsolatba az őrangyaloddal!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sokan felteszik maguknak a kérdést, hogyan lehet kapcsolatba lépni az őrangyalokkal. A válasz az, hogy az angyalok már kapcsolatban vannak velünk. Annyi a dolgunk, hogy megszilárdítsuk a kapcsolatot, ami az őrangyalunk és közöttünk fennáll.

orangyal

Az őrangyalok születésünk óta velünk vannak, tisztában vannak a minket érintő isteni tervvel, végtelen szeretettel szeretnek bennünket, és bármit is teszünk, szeretetük irányunkban soha nem fog csökkenni. Egyedüli küldetésük, hogy segítsenek minket egy boldog, egészséges élet megélésében, úgy hogy az Isten születésünkkor elrendelte. Az angyalok az elsők, akik a segítségünkre sietnek, amikor Isten hívjuk segítségül.

Ezért fontos, hogy szoros kapcsolatot ápoljunk az őrangyalunkkal, és ez egyáltalán nem nehéz: meditáljunk gyakrabban, emeljük meg rezgésszintünket és próbáljunk minél inkább becsatornázni az isteni útmutatásokat. Minden alkalommal, amikor angyalokkal dolgozunk, akkor az isteni fénnyel dolgozunk, és a lényünk pozitívan reagál, és a rezgésszintünk emelkedik. Az az angyali lényeknek mivel jóval magasabb a rezgésszintjük, ezért sokkal könnyebben képesek kapcsolódni az emberekhez.

Az a cél, hogy minél több fényt és energiát vonzzunk a fizikai, érzelmi és energetikai testünkbe. Hogyan emeljük a rezgésszintünket?

– Szabaduljunk meg a negatív gondolatoktól, és próbáljunk mindent a szeretet szemüvegén keresztül nézni

– Meditáljunk gyakrabban

– Ne panaszkodjunk, ne csináljunk áldozatot magunkból, mivel ez alacsony rezgésszámú energiákat szabadít fel, és ez blokkolja az angyalokkal való kommunikációt

– Legyünk jól magunkkal, a természettel, másokkal és az állatokkal. Mindannyian egyek vagyunk, ezért nem tudunk úgy rosszat tenni mással, hogy magunknak ne okozzunk kárt.

– Bocsássunk meg önmagunknak és másoknak. Az angyalok azt mondják, hogy mindig azt tesszük, amiről azt gondoljuk, hogy jó nekünk, és az Isten színe előtt mindannyian ártatlanok vagyunk. Fogadjuk el ezt az igazságot.

– Tartózkodjunk minél többet a természetben, legyünk kapcsolatban az anyafölddel. Az angyalok oxigénmolekulák révén válaszolnak az imádságainkra, így könnyebben meghalljuk az isteni útmutatást a természetben.

– Dolgozzunk kristályokkal, illóolajokkal és színekkel.

– Használjuk gyógyításra az isteni energiát (reiki, radiesztézia)

– Kerüljük a drogokat és az alkoholt.

– Olvassunk spiritualitásról szóló könyveket.

– Engedjük el a múltat, mivel az ott őrzött negatív energiák nemcsak az angyalokkal való kommunikációt blokkolják, hanem az életet is.

– Táplálkozzunk egészségesen.

– Keressük a harmóniát az emberi kapcsolatainkban, keressük a pozitív gondolkodású emberek társaságát.

– Kérjük az angyalokat, hogy segítsenek a rezgésszintünk megemelésében, és ők boldogan megteszik ezt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek