Napi LikeÍgy lehet a kolduló muzsikusból ünnepelt zenész - VIDEÓ

Így lehet a kolduló muzsikusból ünnepelt zenész – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A hajléktalan 62 éves Doug, több mint 17 évet töltött Tennessee utcáin, ahol mások kegyeiért és aprópénzért zenélgetett, hogy fenntartsa magát. Azonban 2012 decemberében élete gyökeresen megváltozott, amikor egy fiatal zenész lefilmezte amint épp egy saját szerzeményét énekelte és pengette el a meggyötört gitárja húrjain.

K-SEEGERS_0

A videó felkerült a YouTubera és a Facebookra, ahol nagy sikert aratott a „Going Down To The River” című dal. A hajléktalan zene iránti tisztelete, szép hangja és gitárja volt az a remény és hit, amibe kapaszkodhatott és évekig átsegítette a nehézségeken. Ezzel vigasztalta magát. Hitt abban, hogy ez az élethelyzet, amivel szembe kellett néznie nem más, mint egy rossz álom és egyszer véget ér.

És így is történt, hiszen Doug élete egy sikertörténetté változott. Ma az amerikai countryzene egyik kiemelkedő alakjává vált és nemzetközi fesztiválokon vesz részt, ahol a cCountry zene világklasszisaival osztja meg a színpadot.

Ez a történet ismét bizonyíték arra, hogy minden emberben ott van egy olyan erőteljes potenciál, ami ha felszínre kerül és kamatoztatják, akkor az élet bőséggel ajándékoz meg cserébe.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek