KuriózumÍgy kell 43 raklapból csodaszép és praktikus teraszt építeni a medence mellé!

Így kell 43 raklapból csodaszép és praktikus teraszt építeni a medence mellé!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mi sem nagyszerűbb annál, mikor egyszerű megoldásokból, tárgyakból nagyon vagány dolog születik. Ilyen például a termékek szállításkor használatos raklap is, amely falécekből összeszegelt 1 méter x 1 méteres lap, mégis bámulatos használati tárgyakat, bútorokat lehet készíteni belőle. Némi fantázia és kézügyesség szükségeltetik.

1154

Ha kedvet kaptunk a csináld magad tevékenységekhez, akkor az alábbi képösszeállítás remek ötletként szolgálhat: 43 darab raklapból készül a házi úszómedence mellé egy nagyszerű napozóterasz.

Először is egy alapos csiszolás szükségeltetik, hiszen ez fontos a higiénia szempontjából, utána pedig további gombaellenes kezelést kell végrehajtani. A barkács üzletekben be lehet szerezni ezeket a termékeket.

Következhet a festés, a leggyakrabban fehér árnyalatot szoktak használni, majd a berendezés összeszerelését kell még megoldani. A végeredmény bámulatos!

Ki ne szeretne ezen a teraszon egy pihentető délutánt eltölteni, természetesen miután lehűtötte magát a medence vízében?

1155

358

276

551

652

746

936

1039

sq14

1425

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek