Sokat utazók figyelmébe! Legyünk elővigyázatosak az ágyi poloskákkal! Ebben a videóban elmondják, hogy mire kell odafigyelni!

poloska

Jim Dill az alábbi videóban elmondja, hogy mire kell odafigyelni, ha egy szállodában kívánjuk az éjszakát tölteni, és nem szeretnénk onnan poloskával hazamenni.

– A legtöbb ember első dolga, amikor belép a hotelszobába, hogy ledobja a cuccait, bőröndjeit az ágyra, vagy az egyik székre. Pedig ez nem jó ötlet, mert nagy az esélye annak, hogy épp egy poloskára tesszük rá a holminkat, ami felkapaszkodik, és csomagjainkkal együtt majd hazautazi velünk. A legjobb az, ha egyenesen a fürdőkádba tesszük a táskánkat, bőröndjeinket, mert ott kevés az esélye annak, hogy szembe találkozzunk a kis vérszívóval – magyarázza Jim Dill.

Ezután érdemes egy zseblámpával megvizsgálni a fából készült ágykeretet, támlát, hiszen a poloskák itt szeretnek leginkább elbújni, a repedéseket, szűk nyílásokat kedvelik. Ezután nézzük végig tüzetesen a matracot összefogó varratokat, mert ide is el szoktak bújni a rovarok.

Ezután következhetnek a takarók, lepedők, és ha vérfoltokat fedezünk fel, akkor baj van, azonnal szóljunk a szálloda vezetőségének. Ha itt nincsenek, azért még érdemes tovább kutakodni. Húzzuk ki a komódok fiókjait, és vizsgáljuk meg alaposan, főként a széleket és sarkakat. Sajnos ezek az apróságok egy ötcsillagos szállodában is előfordulhatnak, nemcsak egy koszos motelben, ezért járjunk nyitott szemmel és legyünk óvatosak.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.