LélektárÍgy engedi útjára édesanyja lelkét Isten országába Böjte Csaba

Így engedi útjára édesanyja lelkét Isten országába Böjte Csaba

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Kedd este tette közzé Böjte Csaba testvér édesanyja halálának gyászhírét a közösségi oldalán. Százak búcsúznak és róják le részvétüket.

bojte-csaba-edesanyja

Böjte Csaba édesanyja, Juci néni szívével és segítő kezével több száz árva gyermek életét tette boldogabbá és szeretetteljessé. Az alábbiakban olvashatjátok Böjte Csaba gyászjelentését:

„Édesanyám, gyermekeink drága Juci nénije, porladó kezével elengedte a kezünket, elengedte sok-sok ezer árva gyermek kezét akiket mostanig oly nagy szeretettel gyámolított, de csak azért, hogy fentről, Isten országából még biztosabb fogással segítsen bennünket! Egész élete az irgalmas felebaráti szeretetről szólt, és hiszem, hogy 78 éven keresztül a természetévé vált szép vonások, az Irgalmasság szent évében, de azután sem fognak elhalványulni, hanem Isten dicsőségére, mindannyiunk javára még sok-sok gyümölcsöt fognak teremni.

Böjte Julianna 2015. dec. 15-én halt meg a kecskeméti kórházban. Szülőföldjére menet, hazafelé megállunk vele Déván, a templomba felravatalozzuk, majd dec. 17-én a reggeli nyolc órás gyászmisében érte imádkozva a sok-sok unoka búcsút vesz tőle! Testét végső nyugalomra Csíkszeredába visszük, ahol az állomás melletti régi temető kápolnában, december 18-án a 13.00 órakor kezdődő szentmisében, Isten irgalmába ajánljuk, hogy az 53 éve itt nyugvó férje mellet, szülőföldjében megpihenjen!

Isten akaratában megnyugodva, Csaba t.”

Édesanyám, gyermekeink drága Juci nénije, porladó kezével elengedte a kezünket, elengedte sok-sok ezer árva gyermek kezé…

Szerző: Böjte Csaba2015. december 15.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek